Sambata, 5 Dec

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Byron, concert acustic la Gala Premiilor Radio Romania Cultural 2018

Byron, concert acustic la Gala Premiilor Radio Romania Cultural 2018

Email Imprimare

Mai este o saptamana pana la Gala Premiilor Radio Romania Cultural, cel mai mare eveniment prin care Radio Romania premiaza cele mai importante reusite ale culturii din anul precedent. La editia din acest an va concerta castigatoarea de anul trecut la categoria muzica, o trupa intens difuzata in programele Radio Romania Cultural – Byron. Dupa decernarea premiilor, publicul este invitat sa asculte hiturile trupei Byron, intr-un concert special pregatit pentru eveniment.

Radio Romania Cultural va premia luni, 19 martie, de la ora 19:00, pe scena Teatrului Odeon, cele mai mari reusite ale culturii din anul 2017. Actrita Tamara Buciuceanu-Botez, Universitatea Babes-Bolyai si Filarmonica George Enescu primesc cele trei distinctii speciale. Acestora li se vor adauga alte 8 categorii de premii pentru cele mai importante realizari culturale ale anului 2017: film, teatru, literatura, educatie, stiinta, muzica, arte vizuale si implicare civica.
Un alt moment special este prezenta celor mai priceputi somelieri din tara la Gala Premiilor Radio Romania Cultural pentru a sustine o prezentare cu degustare de vin. Cultura poate aduce impreuna oameni si comunitati, construieste punti intr-o lume care a inceput din nou sa ridice ziduri. De aceea, credem noi, cultura ne da speranta!
A XVIII-a editie a Galei Premiilor Radio Romania Cultural este un eveniment produs de Radio Romania Cultural, in parteneriat cu Teatrul Odeon. Spectacolul va fi transmis in direct onair si online de Radio Romania Cultural. Inregistrarea show-ului va fi difuzata de coproducatorul galei, TVR.
Parteneri media: Dacic Cool, ACC Media Chanel si agentiadecarte.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.