Vineri, 1 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni La Medika TV: Dialoguri pentru Sanatate cu Cecilia Caragea

La Medika TV: Dialoguri pentru Sanatate cu Cecilia Caragea

Email Imprimare

Din aceasta primavara, veti putea urmari o serie de dialoguri interesante, in care veti afla, impreuna cu Cecilia Caragea, de la specialisti de valoare, noi idei si noi concepte pentru sanatate. Sunteti, asadar, invitati la o serie de DIALOGURI PENTRU SANATATE, in fiecare weekend, la MEDIKA TV. Aceasta serie debuteaza cu un ciclu de dialoguri cu domnul doctor Stefan Stangaciu, presedintele Societatii Romane de Apiterapie.

Printre subiectele abordate, de mare interes atat pentru publicul larg, cat si pentru cei care lucreaza in domeniul sanatatii, se numara o prezentare a plantelor melifero-medicinale si a produselor apicole, o introducere in modul de viata al albinelor si in cunoasterea beneficiilor produselor stupului, explicarea notiunii de apicultura medicinala, o discutie despre apiterapia romaneasca, care ar putea fi o directie pentru brandul nostru de tara, precum si o descriere a unui sortiment de miere mai rar, dar extrem de benefic si de apreciat, mierea de mana.
Veti afla informatii extrem de pretioase despre toate produsele stupului – nu numai despre miere, ci si despre polen, pastura, propolis, laptisor de matca, venin de albine sau ceara. Cand si cum sa le includeti in alimentatia zilnica, daca va doriti un stil de viata sanatos, dar si cum pot fi utilizate acestea ca remedii apiterapeutice in diferite afectiuni – bineinteles, conform prescrierii personalizate pe care v-o poate face medicul specialist in apifitoterapie, caruia este indicat sa va adresati, pentru ca este benefic sa va sustineti sanatatea si cu ajutorul apifitoterapie.
Romania are o indelungata traditie in apifitoterapie, avand o scoala recunoscuta la nivel mondial. La noi se studiaza apifitoterapia la nivel stiintific de peste 100 de ani, observandu-se, in timp, efectele benefice ale diferitelor produse ale stupului asupra organismului uman.
Medicii din diferite specializari si cercetatorii au schimbat informatii intre ei, in interiorul fostului bloc comunist, iar astfel au reusit sa inteleaga multe dintre mecanismele prin care produsele apicole actioneaza in corpul nostru, reusind sa mentina o buna stare generala de sanatate, sa amelioreze unele afectiuni si sa ajute la tratarea unor boli.
Astazi, in Romania, avem peste 500 de medici specialisti, din diverse domenii medicale, care au si specializare in apifitoterapie. Acesti medici imbina medicina alopata cu apifitoterapia in tratarea pacientilor pe care ii au si studiaza aceste cazuri, pentru a cunoaste mai bine efectele benefice ale produselor apicole asupra sanatatii, caci in acest domeniu al apifitoterapiei se descopera mereu si mereu noi aplicatii utile.
MEDIKA TV este primul post de televiziune nationala cu tematica medicala care este disponibil tuturor abonatilor operatorilor de cablu: RDS&RCS, UPC, Telekom, AKT etc. in pachetul de baza.
Pozitiile Medika TV in retelele de cablu sunt:
RDS&RCS – pozitia 122.
UPS – pozitia 318.
TELEKOM – pozitia 374.
AKTA – pozitia 56.
Aici puteti urmari si seria de emisiuni DIALOGURI PENTRU SANATATE cu Cecilia Caragea, sambata de la ora 19.00, duminica de la ora 15.00 si luni de la ora 11.00. Incepand cu 9 septembrie 2019, odata cu intrarea in vigoare a noii grile, orele de difuzare sunt: sambata de la ora 13.00, duminica de la ora 16.00 si lunea de la ora 11.00.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.