Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni O noua emisiune la Realitatea Plus

O noua emisiune la Realitatea Plus

Email Imprimare

Mobilizare de forte la Realitatea Plus: Surorile Alexandra si Ana Maria Pacuraru vor fi pentru prima oara in acelasi proiect de televiziune, un proiect 100% romanesc!
Ne vedem pe 1 Decembrie! Impreuna suntem pe Plus!, este mesajul transmis de catre cele doua vedete.

In 1 decembrie, emisiunea-maraton moderata de cele doua vedete Realitatea Plus va aduce in casele dumneavoastra, pe toata durata Zilei Nationale a Romaniei, personalitati din domeniul cultural, social, religios, divertisment, business 100 la suta romanesc, intr-o veritabila gala a romanilor autentici.
Noul proiect Realitatea Plus isi propune sa uneasca toate fortele din toate domeniile, pentru ca, dupa cum spun reprezentantii canalului TV, doar impreuna suntem pe Plus!
Familia Realitatea Plus dedica Romaniei, precum si romanilor de pretutindeni intreaga sa emisie plina de surprize muzicale si momente pentru suflet. Multa voie buna si umor de buna calitate, intr-o zi dedicata, din suflet, tuturor


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.