Luni, 27 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Emisiune-maraton, de Ziua Nationala a Romaniei, la Realitatea

Emisiune-maraton, de Ziua Nationala a Romaniei, la Realitatea

Email Imprimare

De 1 Decembrie, la un an de la centenarul Marii Uniri, e firesc sa nu uitam mandria de a fi romani. Cu acest sentiment au plecat la drum si doua tinere care au renuntat la perspectivele pe care le deschideau studiile de peste ocean pentru a incerca sa contribuie la dezvoltarea zonei media din Romania. Iar acum surorile Pacuraru se straduiesc sa realizeze, de 1 decembrie, la Realitatea Plus, o emisiune maraton de 12-13 ore, incarcata de istorie, cultura si religie.

Indragostite de muzica noastra romaneasca, de mancarea noastra traditionala, de religia noastra crestina in care au crescut si de poporul roman, ele considera ca trebuie sa-si asume responsabilitatea de a transmite mai departe prin toate mijloacele posibile mostenirea culturala si traditionala primita de la inaintasii nostri.
Sunt minunate paradele militare, dezbaterile academice, politice, militare sau filozofice, dar avem nevoie si de o emisiune realizata din suflet pentru suflet, care sa ne aduca mai aproape aceste pagini minunate de istorie, cultura si religie, scrise de inaintasii nostri, dar reliefate in egala masura in pozitia contemporanilor, sa ne ajute sa redescoperim muzica romaneasca, mancarea traditionala, si totul intr-o atmosfera de sarbatoare cu multa voie buna, asa cum este firesc sa intampinam ziua Marii Uniri. Sunt doar cateva argumente pentru care nu trebuie sa ratam emisiunea-maraton de la Realitatea Plus, din 1 Decembrie, realizata de surorile Pacuraru.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.