Miercuri, 6 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Busu anunta vreme buna de teatru

Busu anunta vreme buna de teatru

Email Imprimare

Teatrul Nottara gazduieste joi, 12 decembrie 2019, de la ora 19:00, premiera nationala a spectacolului Weekend Comedy de Sam Bobrick. Amatorii de teatru vor avea astfel ocazia sa ii vada pe Florin Busuioc, Adelaida Zamfira, Ioana Marcoiu si Cristian Popa in aceasta comedie savuroasa, montata de Dragos Campean. Cu Weekend Comedy, Sam Bobrick - autorul a zeci de piese de succes, printre care Cafeneaua sau Crima de la Howard Johnson -, demonstreaza din nou de ce este considerat unul din parintii comediei moderne americane.

Ce se intampla cand doua cupluri, din doua generatii diferite, inchiriaza din greseala aceeasi cabana pentru weekend? Depinde. Dar cand unul dintre cupluri este alcatuit din morocanosul Frank si sotia lui Peggy, amandoi trecuti de prima tinerete, iar in celalalt cuplu ii intalnim pe tinerii si nonconformistii Toni si Jill, se anunta a fi distractiv… pentru privitori.
Mai ales ca cei patru hotarasc sa imparta cabana pe durata weekendului, lucru care va porni un adevarat razboi intre generatii, plin de situatii comice. In final insa, toti invata cate ceva despre comunicare, toleranta, despre greutatile, dar si beneficiile vietii de familie.
Weekend Comedy este o comedie duioasa, care ne reaminteste ce este cu adevarat important intr-o relatie.
Biletele la premiera pot fi cumparate de la agentia de bilete a Teatrului Nottara sau online pe www.iabilet.ro.
Mai multe detalii despre spectacol gasiti pe pagina de Facebook a organizatorului.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.