Miercuri, 6 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Silviu Biris, Magda Catone si Ozana Barabancea, in comedia Cum sa pierzi totul intr-o zi

Silviu Biris, Magda Catone si Ozana Barabancea, in comedia Cum sa pierzi totul intr-o zi

Email Imprimare

Anul incepe in forta pentru teatrul independent de la noi, cu premiera unei comedii de zile mari, Cum sa pierzi totul intr-o zi, adaptare a lui Razvan Oprea dupa piesa Oscar de Claude Magnier. Evenimentul va avea loc luni, 17 februarie 2020, de la ora 19.00, la Cinema Pro. Din distributia spectacolului fac parte unii dintre cei mai apreciati actori ai momentului: Silviu Biris, Magda Catone, Ozana Barabancea, Razvan Oprea/Pavel Barsan, Ana Odagiu, Natalia Dragomir, Sergiu Costache, Radita Rosu. Regia ii apartine lui Razvan Oprea, iar scenografia este semnata de Simona Marcu.

Povestea, adaptata la zilele noastre si la realitatile romanesti, le poate fi cunoscuta amatorilor de comedie din filmul Oscar, realizat in 1967, in care Louis de Funes facea un rol magistral. Textul lui Claude Magnier este o avalansa de rasturnari de situatii care mai de care mai amuzante, iar viziunea regizorala, apetenta pentru comedie a distributiei si ritmul nebun vor alcatui impreuna un spectacol in adevaratul sens al cuvantului.
Mi-am propus sa fac o comedie clasica, de care sa se poata bucura intreaga familie si cred ca, impreuna cu colegii mei, actorii din distributie, am reusit sa fac acest lucru. Prima reprezentatie a spectacolului, care a avut loc in decembrie, s-a jucat cu casa inchisa, lucru care ne-a bucurat si ne-a incurajat. Speram ca oamenii sa vina in numar la fel de mare si la premiera oficiala, iar noi le vom oferi in schimb o seara in care vor rade cum cred ca nu au mai ras demult! a declarat Razvan Oprea, regizorul spectacolului.
Biletele la premiera oficiala a spectacolului pot fi cumparate online pe www.iabilet.ro. Mai multe informatii gasiti pe pagina de Facebook a P2P Theatre, www.facebook.com/P2P.Theatre.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.