Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Serialul online Discutabil, vizionat de peste 80.000 de persoane

Serialul online Discutabil, vizionat de peste 80.000 de persoane

Email Imprimare

Lansat vineri, 27 martie 2020, primul episod al serialului online Discutabil a adunat, in mai putin de 48 de ore de la difuzare, peste 80.000 de vizualizari. Regizat de Vlad Zamfirescu, pe un scenariu de Alexandru Popa, proiectul le da privitorilor ocazia sa asiste la discutiile fictive, dar atat de recognoscibile, pe care le au cativa actori deveniti casnici peste noapte ca urmare a situatiei provocate de noul coronavirus. In primul episod, i-ati putut vedea pe Carmen Tanase, Nadiana Salagean, Serban Pavlu, Marius Manole si Vlad Zamfirescu in rolurile unor prieteni aflati intr-o intalnire online, fiecare in casa lui, intorcand subiectul pe toate partile. Sa fie acesta inceputul sfarsitului? O conspiratie menita sa tina populatia sub control? Ni se trage oare de la alinierea nefavorabila Marte-Venus? Poate sa ramana totul neschimbat, cu conditia ca noi sa ne comportam ca inainte? Sau sunt toate acestea mecanisme de care ne folosim ca sa ne mascam frica?

Vlad Zamfirescu marturiseste ca reactiile primite dupa difuzarea primului episod au fost coplesitoare: Ne-au scris sute de persoane sa ne felicite, sa ne multumeasca si sa ne spuna ca asteapta cu nerabdare episoadele urmatoare. Am avut emotii inainte de lansare, este un concept nou, in care noi am crezut, desigur, ca altfel nu-l faceam, dar nu stiam cum va fi primit de public. Scriitura lui Alex Popa si maiestria colegilor de proiect au tinut insa oamenii in fata ecranelor, uitandu-se la noi, in fata altor ecrane, ilustrand tipologii umane in care cu siguranta ne regasim sau ii recunoastem pe cei din jur, mai ales in perioada aceasta. Le multumim tuturor celor care ne-au urmarit, speram sa le placa si ce vom face in episoadele urmatoare.
Incepand cu episodul 2, care va fi difuzat marti, 31 martie 2020, de la ora 22:00, celor cinci li se vor alatura actritele Medeea Marinescu si Kana Hashimoto. Primul sezon al serialului online Discutabil va avea 12 episoade si va putea fi urmarit pe pagina de Facebook Discutabil – serial online si pe canalul de YouTube ATIC pictures.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.