Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Seri fantastice la MNAR la finalul lunii iulie 2020

Seri fantastice la MNAR la finalul lunii iulie 2020

Email Imprimare

Muzeul National de Arta al Romaniei va gazdui in perioada urmatoare o serie de evenimente culturale, in cadrul programului Seri fantastice, desfasurat in parteneriat cu Teatrul Nottara si cu Teatrul National de Opereta si Musical Ion Dacian. In cadrul parteneriatului, institutiile organizatoare de spectacole vor sustine in perioada 24 iulie – 1 august cate doua reprezentatii in Curtea de Onoare a MNAR. Toate evenimentele se vor desfasura cu respectarea deplina a masurilor de siguranta impuse de autoritati pentru prevenirea infectarilor cu noul coronavirus SARS-CoV-2. Prin urmare, scaunele vor fi pozitionate la distanta de cel putin 2 m intre ele, purtarea mastii de catre spectatori va fi obligatorie pe toata durata reprezentatiei, iar pentru evitarea aglomeratiei, accesul se va face incepand cu o ora inaintea fiecarei reprezentatii.

Prima saptamana este dedicata artei si culturii romanesti. Astfel, vineri, 24 iulie 2020, de la ora 20.00, Teatrul Nottara va sustine prima reprezentatie cu Oglinda neagra, un spectacol-concert de Cristina Juncu dupa schitele lui I.L. Caragiale. In distributie ii regasiti pe Cristina Juncu, Crenguta Hariton, Mihaela Subtirica, Vlad Balan, Rares Andrici. In ziua urmatoare, 25 iulie, de la ora 19.30, este randul Teatrului National de Opereta si Musical Ion Dacian sa le ofere celor prezenti o Seara de opereta romaneasca la Palat, intr-un spectacol ce reuneste solisti consacrati ai scenei de opereta din Romania cu ansamblurile de orchestra, cor si balet, toate sub conducerea muzicala a dirijorului Constantin Grigore.
In cea de-a doua saptamana, reflectorul se muta pe cultura universala, incepand de joi, 30 iulie, cand Teatrul Nottara va juca de la ora 20.00 spectacolul Praf de stele de Norm Foster, in regia lui Lucian Sabados, o comedie cu Alexandru Jitea, Luminita Erga, Diana Roman, Ada Navrot. Sambata, in prima zi a lunii august, de la ora 19.30, Teatrul National de Opereta si Musical Ion Dacian inchide seria Serilor fantastice cu spectacolul Opereta, de la Viena la Budapesta, in care se vor interpreta arii si duete din operete celebre compuse de E. Kalmann, Franz Lehar, J. Strauss II, C. Zeller, P. Abraham, R. Benatzky si R. Stolz.
Ideea Serilor fantastice a venit in contextul in care ne-am dorit sa sprijinim institutiile organizatoare de spectacole, aflate in cautarea de spatii pentru sustinerea de reprezentatii in aer liber in aceasta perioada. Cu Teatrul Nottara aveam deja o buna colaborare ca urmare a campaniei Actori de pus in rama si ne bucuram ca putem duce lucrurile mai departe si sa formam si alte parteneriate, cum este cel cu Opereta din Bucuresti, toate in beneficiul iubitorilor de arta, a declarat Cristina Verona Tobi, manager interimar MNAR.
Pentru spectacolele sustinute de Teatrul National de Opereta Ion Dacian, biletele se pot cumpara on-line de pe platformele www.startickets.ro si www.ticketstore.ro, iar pentru reprezentatiile Teatrului Nottara, biletele se gasesc online pe www.new.nottara.ro sau la agentia de bilete din bd. Magheru nr. 20.
Spectatorii vor beneficia si de un bilet la Galeria Nationala a MNAR, valabil de la data reprezentatiei pana la 30 august 2020 inclusiv, in timpul programului pentru public al muzeului: de miercuri pana duminica, orele 11.00-17.00.

Program Seri Fantastice
- Vineri, 24 iulie 2020, ora 20.00
Oglinda neagra – spectacol-concert dupa schitele lui I.L. Caragiale
Teatrul Nottara, in Curtea de Onoare MNAR
- Sambata, 25 iulie 2020, ora 19.30
Seara de opereta romaneasca la Palat
Teatrul National de Opereta si Musical Ion Dacian, in Curtea de Onoare MNAR
- Joi, 30 iulie 2020, ora 20.00
Praf de stele de Norm Foster
Teatrul Nottara, in Curtea de Onoare MNAR
- Sambata, 1 august 2020, ora 19.30
Opereta, de la Budapesta la Viena
Teatrul National de Opereta si Musical Ion Dacian, in Curtea de Onoare MNAR
Mai multe detalii gasiti pe www.mnar.arts.ro


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.