Joi, 18 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Agribusiness 4.0 - primul targ virtual de agricultura din Romania

Agribusiness 4.0 - primul targ virtual de agricultura din Romania

Email Imprimare

Experti in domeniul tehnologiilor pentru agricultura si oficiali romani cu responsabilitati in dezvoltarea politicilor si strategiilor in domeniu se reunesc pentru doua zile de dezbateri in data de 20 si 21 mai. Editia maraton este dedicata solutiilor digitale si de precizie pentru piata de agribusiness din Romania si, in acelasi timp, ajuta la dezvoltarea de parteneriate cu toti marii jucatori implicati in domeniul agricol: sectorul de afaceri, institutii publice etc.

Sesiunile care acopera subiecte de actualitate din industria agricola au incluse demonstratii succesive la stand ale celor mai performanti fermieri, dar si testari de produse: sisteme de irigatii, softuri pentru managementul de ferma, senzori si sisteme de colectare de date, precum si utilaje si echipamente dedicate. Fermele Grup Serban, Frizon Grup si Agricost Adahra sunt prezente cu filmari din teren realizate la culturile de primavara 2021.

Cum functioneaza zona de Expo Hall si ce beneficii aduce Agribusiness 4.0?
Targul este organizat pe platforma digitala VirtualAgro, dezvoltata de agentia Godmother, si permite fermelor si companiilor sa aiba standuri virtuale, in care sa isi prezinte portofoliul de produse, sa propuna campanii de discount si sa intre in contact direct prin chat si webcam cu reprezentantii firmelor interesate. Interactiunile live pun in timp real la dispozitia utilizatorilor functionalitati si activitati organizate in cadrul unui eveniment agricol.
Pentru vizitatori, inscrierea este gratuita si asigura participarea automata la cele doua tombole cu premii sustinute de organizator, iar pentru expozanti costul este mic in comparatie cu varianta clasica a unui targ de agricultura. Pachetele de participare sunt disponibile la adresa Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Printre partenerii media ai evenimentului se numara si revista online www.daciccool.ro si www.accmediachannel.ro.

Despre Godmother
In piata de comunicare de 22 de ani, Godmother, agentie focusata pe brand experience, specializata in furnizarea de servicii de tip BTL si digital, are la activ peste 1000 de evenimente.
Printre clientii agentiei se numara: Google, BASF, Rompetrol, Agricover, Profi, H&M, Heineken, Henkel, Ursus, Forever Living Products, Servier etc.

Contact:
Valentin Vacarus - 0744 374 155
Email: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Web site: https://virtualagro.ro/


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.