Duminica, 22 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Doua zile de evenimente dedicate fermierilor romani la Agribusiness 4.0

Doua zile de evenimente dedicate fermierilor romani la Agribusiness 4.0

Email Imprimare

In perioada 20-21 mai, pe platforma digitala VirtualAgro, se reunesc pentru doua zile de dezbateri, workshopuri si mese rotunde, specialisti din domeniul agricol, oficiali responsabili de politicile agricole si cei mai performanti fermieri din Romania, iar accesul vizitatorilor este gratuit. Cele doua zile de eveniment abordeaza atat aspecte practice, cat si de strategie politica, astfel incat, vizitatorii fermieri sa beneficieze de schimburi de experienta, de sfaturi practice, dar sa aiba si acces la informatii direct de la sursa in ceea ce priveste viitorul agriculturii in Europa si Romania.

Am pregatit doua zile maraton. Suntem bucurosi sa anuntam ca in cadrul targului Virtual Agro se vor lansa produse noi dedicate fermierilor romani, se vor face demonstratii in premiera de tehnologii aplicate in cele mai performante ferme din tara si, nu in ultimul rand, se vor reuni in cadrul meselor rotunde leaderii fermierilor alaturi de oficiali din Copa Cogeca si DG Agri - Mirela Scarlat, Head of Agri Division, Godmother.
Pe tot parcursul celor doua zile, din ora in ora, sunt organizate tombole la care participantii au sansa de a castiga premii surpriza puse la dispozitie de sponsori si organizatori. Prima zi a evenimentului este concentrata pe demonstratii in camp ale fermelor Agricost Aldahra, Frizon Agra si Serban Grup. De asemenea, pot fi urmarite mesele rotunde precum Intalnirea leaderilor fermierilor din Romania PRO Agro, LAPAR, UNCSV cu COPA COGECA, sesiuni care propun masuri de sprijin pentru fermele romanesti, dar si un workshop dedicat pregatirii viitoarei generatii de agricultori.
Companiile si fermele au standuri virtuale la care vor face lansari de produse, vor propune campanii de discount si vor intra in contact direct prin chat si webcam cu reprezentantii firmelor interesate. Utilizatorii beneficiaza in timp real de interactiuni live, functionalitati si activitati organizate in cadrul unui eveniment agricol. Margaret Bateson-Missen, Head of Unit DG Agri, Comisia Europeana alaturi de ministrul agriculturii, Adrian Oros, secretarul de stat, Marius Micu si secretar general al Copa Cogeca, Pekka Pesonen, vor dezbate viitorul agriculturii romanesti in cea de-a doua zi de targ.
Pentru inscrieri si pentru a accesa agenda evenimentului, consultati site-ul: virtualagro.ro.
Printre partenerii media ai evenimentului se numara si revista online www.daciccool.ro si www.accmediachannel.ro.

Despre Godmother
In piata de comunicare de 22 de ani, Godmother, agentie focusata pe brand experience, specializata in furnizarea de servicii de tip BTL si digital, are la activ peste 1000 de evenimente.
Printre clientii agentiei se numara: Google, BASF, Rompetrol, Agricover, Profi, H&M, Heineken, Henkel, Ursus, Forever Living Products, Servier etc.

Contact:

Mirela Scarlat – 0723.166.156
Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.