Marti, 24 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Vin(o) la MTR, targ de vinuri!

Vin(o) la MTR, targ de vinuri!

Email Imprimare

In perioada 3-6 iunie sunteti invitati la primul Targ de vinuri din 2021: Vin(o) la MTR, organizat la Muzeul Taranului Roman, o locatie perfecta pentru astfel de evenimente, ce nu mai are nevoie de nici o prezentare Evenimentul va fi organizat in aer liber, in curtea muzeului, si va reuni aproximativ 50 de producatori de vinuri, impreuna cu alti expozanti din domenii asociate cu vinul. Toti vizitatorii, dar si expozantii sau stafful organizatorului, vor avea acces in incinta evenimentului doar pe baza unui certificat valid de vaccinare anti, sau dupa efectuarea unui test rapid. Evenimentul va fi organizat conform tuturor regulilor sanitare in vigoare la data desfasurarii acestuia.
Organizatorul va pune in vanzare un numar limitat de bilete zilnic, pentru a asigura functionarea evenimentului in limita spatiului necesar, conform regulilor sanitare in vigoare.
Locatie de desfasurare: Muzeul Taranului Roman, Soseaua Kiseleff nr. 3.

Program:

Joi 3 iunie 2021: 14.00-21.00
Vineri 4 iunie 2021: 11.00-21.00
Sambata 5 iunie 2021: 11.00-21.00
Duminica 6 iunie 2021: 11.00-21.00
Bilete: Online: https://www.iabilet.ro/bilete-wine-fest-vin-o-lamtr-63401/
La locatie, pret bilete: Pentru vizitatorii care prezinta un certificat valid de vaccinare:
Standard: 65 lei/zi - garanteaza accesul la sectiunea Standard si degustarea gratuita a tuturor vinurilor expuse.
VIP: 100 lei/zi - garanteaza accesul la sectiunea VIP si degustarea gratuita a tuturor produselor expuse la sectiunea Standard si VIP: sampanie, cognac, fine spirits, vinuri super-premium romanesti si din import.
Abonamente:
Standard: 120 lei - garanteaza accesul la sectiunea Standard si degustarea gratuita a tuturor vinurilor expuse pe toata perioada de desfasurare a evenimentului.
VIP: 200 lei - garanteaza accesul la sectiunea VIP si degustarea gratuita a tuturor produselor expuse la sectiunea Standard si VIP: sampanie, cognac, fine spirits, vinuri super-premium romanesti si din import pe toata perioada de desfasurare a evenimentului.
Pentru vizitatorii care nu pot prezenta un certificat valid de vaccinare:
Bilete:

Standard: 90 lei/zi - garanteaza accesul la sectiunea Standard si degustarea gratuita a tuturor vinurilor expuse. Pretul biletului contine 25 lei, costul unui test rapid, in cazul unui rezultat pozitiv, costul testului nu este returnabil.
VIP: 125 lei/zi - garanteaza accesul la sectiunea VIP si degustarea gratuita a tuturor produselor expuse la sectiunea Standard si VIP: sampanie, cognac, fine spirits, vinuri super-premium romanesti si din import. Pretul biletului contine 25 lei, costul unui test rapid. In cazul unui rezultat pozitiv, costul testului nu este returnabil.
Abonamente:
Standard: 220 lei - garanteaza accesul la sectiunea Standard si degustarea gratuita a tuturor vinurilor expuse pe toata perioada de desfasurare a evenimentului.
Pretul abonamentului contine 100 lei, costul a 4 teste, in cazul unui rezultat pozitiv, costul testului nu este returnabil.
VIP: 300 lei - garanteaza accesul la sectiunea VIP si degustarea gratuita a tuturor produselor expuse la sectiunea Standard si VIP: sampanie, cognac, fine spirits, vinuri super-premium romanesti si din import pe toata perioada de desfasurare a evenimentului.
Pretul abonamentului contine 100 lei, costul a 4 teste, in cazul unui rezultat poziriv, costul testului nu este returnabil.
Contact: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.