Marti, 16 Aug

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Intalniri teatrale/ NottDependent, sectiune in Fest(in) pe Bulevard 2021

Intalniri teatrale/ NottDependent, sectiune in Fest(in) pe Bulevard 2021

Email Imprimare

Teatrul Nottara anunta cea de-a VIII-a editie a Festivalului de Teatru Fest(in) pe Bulevard, care se va desfasura in perioada 11-24 octombrie 2021 si va avea ca tema Criza pandemiei. Pe langa sectiunile consacrate din anii anteriori, editia din 2021 dedica primele zile din program companiilor independente de teatru din Bucuresti, prin integrarea festivalului NottDependent, initiat de Teatrul Nottara in anul 2017, ca sectiune distincta in Fest(in) pe Bulevard. Teatrul Nottara isi continua, astfel, promisiunea de a sustine mediul de teatru independent, grav afectat de restrictiile impuse de pandemie.

Vor fi selectionate sapte spectacole dintre cele mai valoroase productii create in mediul independent bucurestean in 2019, 2020 si 2021.
Criteriile de selectie artistica vor avea in vedere:
• Tema spectacolului inscris in program trebuie sa fie una reprezentativa pentru realitatile romanesti contemporane sau sa trateze probleme fundamentale in evolutia istoriei culturale a regiunii noastre.
• Structura dramatica a productiei propuse trebuie sa prezinte atractivitate pentru publicul bucurestean.
• Elementul de noutate in utilizarea limbajului teatral, ca si in tematica abordata constituie un plus in evaluarea propunerii.
• Fiecare teatru, companie particulara şi creator independent poate inscrie in concurs o singura productie.
Inscrierile in competitia pentru cel mai bun spectacol al sectiunii Intalniri teatrale/ NottDependent se pot face pana in 10.08.2021, iar rezultatele selectiei sunt comunicate si mediatizate din 5.09.2021. Regulamentul de participare si formularul de inscriere sunt disponibile pe site-ul Teatrului Nottara, www.nottara.ro si pe www.festinpebulevard.ro.

Persoana de contact:

Paula Varga
Secretar literar
Tel.: 0734.783.461
Email: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualizaComentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.