Luni, 23 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Targ de Martisor Invie Traditia

Targ de Martisor Invie Traditia

Email Imprimare

In perioada 21-26, 28 februarie, orele 10:00-17:00, Invie Traditia va asteapta cu o colectie de martisoare lucrate manual de catre mesteri populari. Modelele sunt variate si reprezentative pentru toate zonele geografice ale tarii, asadar veti avea de unde alege. Invie Traditia sustine si incurajeaza mestesugurile vechi de secole, nascute la sat, care fac parte din bogatiile si patrimoniul cultural al Romaniei. Autenticitatea si singularitatea acestor opere de arta iesite din mainile mesterilor populari sunt date de tehnicile unice si diferite de la zona la zona, de motivele decorative folosite, de cromatica si materialele folosite, de calitatea si eleganta lor.

Mai multe detalii despre misiunea proiectului puteti afla pe site-ul organizatorului, www.invietraditia.ro. Cine nu are timp sa ajunga poate comanda martisoarele de pe www.invietraditia.ro.
Printre partenerii media ai evenimentului se numara si revista online www.daciccool.ro si www.accmediachannel.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.