Vineri, 1 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Targ de Ziua Iei - Invie Traditia

Targ de Ziua Iei - Invie Traditia

Email Imprimare

In perioada 20-24 iunie 2022, orele 10:00-16:00, showroomul Invie Traditia din str. Mihai Eminescu nr. 142, sector 2, din Bucuresti, este deschis pentru oaspeti cu o expozitie de ii traditionale romanesti. Evenimentul marcheaza Ziua Internationala a Iei. Modelele sunt variate si aduce in prim-plan atat ii realizate in atelierele mesterilor populari actuali, dar si modele de ii vechi.
Targul Invie Traditia, dedicat iei, aduce un motiv de sarbatoare poporului nostru, intrucat ia face parte din costumul popular romanesc din cele mai vechi timpuri si pana in prezent. Expozitia va cuprinde camasi de panza cu modele traditionale specifice, din diferite colturi ale tarii. Iubitorii de port popular sunt asteptati cu o colectie deosebita, dar si cu brauri, cosuri cadou, produse din ceramica si bunatati autentice romanesti. O parte din iile prezente la targ pot fi vizionate si online pe site-ul de prezentare al proiectului, in categoria de ii traditionale.
Detalii despre tipurile de ii si produsele disponibile pot fi accesate si pe magazinul de prezentare si vanzare Invie Traditia, care este un proiect national de sustinere a mesterilor populari si de conservare a mestesugului, prin documentarea si promovarea artei populare, inca prezenta in principalele zone etnografice ale Romaniei.
Printre partenerii media ai evenimentului se numara si revista online www.daciccool.ro si www.accmediachannel.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.