Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Targul roadelor de toamna - Invie Traditia

Targul roadelor de toamna - Invie Traditia

Email Imprimare

Incepand cu 26 septembrie, Invie Traditia va asteapta cu toate bunatatile gata puse in borcane si borcanase la Targul roadelor de toamna. Veti gasi aici, adunate la un loc, toate delicatesele care va aduc aminte de copilarie - numai bune de gustat, de daruit sau de luat acasa. Zeci de feluri de gemuri si de dulceata, de la mure sau capsuni si la gutui pana la muraturile facute de gospodinele din Neamt: castraveti, conopida, varza, gogonele, pepene murat. Nu lipsesc nici cozonacii moldovenesti! Sunt pregatite pachete de dulce sau picant, de zacusca si muraturi, perfecte pentru orice pofte si preferinte.

Stim cu totii ca zacusca este mereu cel mai bun aperitiv si se mananca musai direct din borcan, muraturile crocante merg cu orice fel principal, friptura este mai buna cu hrean, iar dulceturile iti innobileaza clatitele si gogosile. Inca una? Inca una!
Sunteti asteptati in showroom-ul Invie Traditia cu toate gustarile pentru toate gusturile.
Intrarea este libera. Targul are loc pe strada Mihai Eminescu nr. 142.

Invie Traditia este un proiect national de sustinere a mesterilor populari si de conservare a mestesugului, prin documentarea si promovarea artei populare, inca prezenta in principalele zone etnografice ale Romaniei.
Printre partenerii media ai evenimentului se numara si revista online www.daciccool.ro si www.accmediachannel.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.