Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Incepe Targul de Turism al Romaniei, editia de toamna

Incepe Targul de Turism al Romaniei, editia de toamna

Email Imprimare

In perioada 10-13 noiembrie, Romexpo, in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism, organizeaza Targul de Turism al Romaniei – editia de toamna. Evenimentul are loc in pavilionul B1 al Centrului Expozitional si inregistreaza un grad de internationalizare de 27%, la #TTR2022 fiind prezenti reprezentanti din 9 tari: Bulgaria, Canada, Egipt, Israel, Japonia, Maldive, Palestina, Romania si Turcia.

86 de companii participa la Targul de Turism al Romaniei cu mega oferte pentru vacantele din perioada sarbatorilor de iarna. Nu lipsesc reducerile considerabile pentru destinatiile exotice recomandate de Revelion, dar nici promotiile pentru cazare in statiuni montane celebre pentru zilele de Craciun.

TTR 2022 prezinta cele mai noi si interesante oferte turistice din tara si strainatate, fiind un eveniment la care se alatura agentii de turism si touroperatori, unitati de cazare si de agrement, precum si prestatori de diverse servicii in turism sau autoritati de turism locale, nationale si internationale.

Cei care adora magia sarbatorilor de iarna si decorurile de poveste pot beneficia de oferte atractive la vacante de tipul city-break la Targurile de Craciun din cele mai populare orase europene: Paris, Praga, Viena, Budapesta, Amsterdam, Berlin.

Pe langa promotiile de sarbatori, pasionatii de calatorie mai pot achizitiona cu reducere de pana la 50%, pachete turistice all inclusive sau de tipul demipensiune pentru vara in: Bulgaria, Turcia, Egipt, Grecia, Tunisia, Croatia si Dubai, bilete de avion si chiar sejururi in Delta Dunarii, pe litoralul romanesc sau in cele mai frumoase zone de munte din tara noastra.

De asemenea, cei interesati gasesc la TTR 2022 si pachete promotionale la calatoriile catre destinatii exotice, precum: Maldive, Thailanda, Punta Cana, Mauritius, Cancun, Bali, Zanzibar sau Seychelles.
Nu ratati editia de toamna a Targului de Turism al Romaniei! Sunteti asteptati la Romexpo sa alegeti destinatia care vi se potriveste la un superpret.

Program de vizitare:
10-12.11.2022: in intervalul orar 10:00-18:00
13.11.2022: in intervalul orar 10:00-16:00
Acces gratuit

Exploram lumea la TTR 2022! Pana atunci ramanem conectati pe conturile de Facebook si Instagram.
www.targuldeturism.ro

Printre partenerii media ai evenimentului se numara si revista online www.daciccool.ro si www.accmediachannel.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.