Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Cadouri de Craciun, targ cu mesteri, anticari si artisti

Cadouri de Craciun, targ cu mesteri, anticari si artisti

Email Imprimare

Incepand de vineri, 9 decembrie, pana duminica, 11 decembrie 2022, de la ora 10 de dimineata, pana la 6 seara, la Muzeul National al Taranului Roman, zeci de mesteri mari, cei mai priceputi olari, lingurari, cojocari, cofetari, tesatoare, cusatorese, impletitoare, pielari, rudari, iconari, cioplitori... vin din toate zonele tarii cu lucruri frumoase, numai bune de targuit. La Targul Cadouri de Craciun, puteti admira si cumpara: jucarii, nuieluse, masti, ii, podoabe, opinci, scoarte, cosuri de nuiele, strachini, oale, icoane, pristolnice, blide, marame, ibrice, chimire, curele, genti, alambicuri, blidare, copaite, sararite, pipernite, gavane, lingurare, linguri, impletituri din panuse, oale, scaunase, stergare, lazi de zestre, catrinte, camasi, fote, clopotei, zurgalai, dar si cozonaci, mere, miere, placinte, cofeturi, plante medicinale, tuica... si cate si mai cate.

Sambata, 10 decembrie, intre orele 11.00 si 16.00, vizitatorii targului vor putea asista la o animatie muzicala cu Marian Sandu si Taraful din Teleorman, unii dintre putinii lautari care mai exceleaza in interpretarea cantecelor de dragoste de pe Vlasca si Teleorman. Acesti muzicieni, care isi asuma cu fermitate repertorii si stiluri stravechi, sunt ca o veste buna intr-o lume ce pare sa-si abandoneze incet-incet traditiile muzicale.
Coordonatorii targului: Oana Constantin si Simona Hobincu, MNTR.
Pretul biletului de intrare la targ: adulti - 12 lei; pensionari - 6 lei; elevi, studenti, posesori ai cardului Euro 26, in varsta de pana la 30 de ani, persoanele adulte cu handicap mediu sau usor - 3 lei.
Intrarea la targ se face prin strada Monetariei.
Printre partenerii media ai evenimentului se numara si revista online www.daciccool.ro si www.accmediachannel.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.