Luni, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Body, Mind & Spirit Festival

Body, Mind & Spirit Festival

Email Imprimare

Intre 26-28 martie, la Sala Palatului, Bucuresti, se va desfasura Body, Mind & Spirit Festival. Asadar, in aceasta perioada, aici va fi locul ideal pentru cei ce isi doresc crestere si dezvoltare personala.

Body, Mind & Spirit Festival promoveaza o viata echilibrata pe toate planurile: trup, minte si spirit.
In cadrul seminariilor gratuite ii puteti regasi pe extraordinarul medic si om de stiinta Ovidiu Bojor, pe dr. Cristian Andrei, dr. Mircea Ciuhrii sau terapeuta Letitia Marin. Dar aici puteti sa va intalniti si cu celebra astroloaga Minerva.
Veti putea beneficia si de ofertele speciale ale firmelor de cosmetice, produse naturale si de sanatate, veti putea alege CD-uri cu muzica de relaxare, carti de dezvoltare personala, cadouri pentru sarbatoarea de Paste care se apropie.
Veti avea parte si de demonstratii sportive: karate, fitness, kangoo jumps, aerobic, balet, dans oriental, sportiv si modern, gimnastica, escalada pe panou, dar si prezentari de moda.
Un week-end cu folos! In care veti afla lucruri noi si interesante pentru sanatatea si frumusetea dumneavoastra si veti descoperi cum sa cresteti si sa va dezvoltati ca persoana completa si complexa!

Program de vizitare:
Vineri (26.03.2010) - 12.00 - 20.00
Sambata (27.03.2010) - 10.00 - 20.00
Duminica (28.03.2010) - 10.00 - 18.00.

Intrarea este libera.

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.