Duminica, 18 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Un eveniment pentru minte, trup si suflet

Un eveniment pentru minte, trup si suflet

Email Imprimare

De astazi, vineri, 26 martie, si pana duminica, 28 martie, se desfasoara in Bucuresti, la Sala Palatului, o noua editie a festivalului pentru minte, trup si suflet - Body, Mind & Spirit Festival.

Organizat pentru prima data in 2007, acesta reprezinta un eveniment plin de inovatie si inspiratie, unde poti gasi expozanti de top, speakeri internationali, traineri de inalta tinuta, carti de succes, demonstratii sportive, dansatori si muzicieni de renume. Sunt abordate nenumarate probleme de interes, de la produse naturiste si cosmetice la fitness si dezvoltare personala. Este locul ideal pentru prospectare, explorare, crestere si dezvoltare personala.
Peste 100 de expozanti ofera produse si servicii de calitate, oferte speciale si discounturi. Se vor desfasura 40 de seminarii gratuite. Sunt nenumarate probleme de interes care pot fi lamurite aici, daca vrei sa scapi de stres, sa slabesti, sa descoperi ultimele tendinte in universul suplimentelor nutritive sau daca vrei sa stii cat de puternic esti din punct de vedere mental. Sau poate vrei sa-ti construiesti acasa un mini SPA, sa-ti imbunatatesti cariera, sa-ti echilbrezi chakrele… Aici gasesti solutiile mult-asteptate!
Urmatoarele editii se vor desfasura la Iasi, intre 29 si 30 mai, si la Cluj, intre 9 si 10 octombrie.

Program de vizitare:
Vineri (26.03.2010) - 12.00 - 20.00
Sambata (27.03.2010) - 10.00 - 20.00
Duminica (28.03.2010) - 10.00 - 18.00.

Intrarea este libera.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.