Sambata, 27 Feb

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Body Mind Spirit Festival, Iasi 2010

Body Mind Spirit Festival, Iasi 2010

Email Imprimare

In ultimul week-end din mai, in 28-30 mai 2010, la Iasi va avea loc o noua editie a Festivalului Body Mind Spirit. Festivalul promoveaza o viata echilibrata pe toate planurile: trup, minte si suflet. Astfel, organizatorii va asteapta cu expozitii cu vanzare de produse, seminarii de dezvoltare personala si manifestari artistice si sportive.

In cadrul seminariilor gratuite ce se desfasoara pe tot parcursul festivalului, alternativ cu manifestarile artistice, vor avea loc workshop-uri foarte interesante. Pentru a vedea numele personalitatilor care le vor sustine puteti vizita sectiunea de workshopuri in cadrul siteului festivalului, www.bodymindspiritfestival.ro.
Ca si la editia din Bucuresti, expozitia cu vanzare include firme de top, care va vor intampina cu oferte speciale, demonstratii, servicii si produse la oferta. Veti gasi produse naturiste, produse eco si bio, suplimente nutritive, cosmetice, parfumuri, articole de ingrijire personala, aparatura pentru sanatate, bijuterii, cristale, pietre semipretioase, ornamente exotice, decoratiuni interioare, articole sportive, DVD-uri, cursuri, carti si reviste.
Programul artistic se va desfasura alternativ cu programul seminariilor, cu manifestari din domeniile cele mai diverse: teatru, karate, fitness, aerobic, Tai Chi, Qi Gong, dans sportiv si modern, dans oriental si nu numai. Programul artistic va fi disponibil spre vizualizare tot pe siteul festivalului, www.bodymindspiritfestival.ro.
Festivalul de dezvoltare personala Body Mind Spirit va avea loc la Teatrul Luceafarul din Iasi, in perioada 28-30 mai 2010.

Program de vizitare:
Vineri (28.05.2010) - 10.00 - 20.00
Sambata (29.05.2010) - 10.00 - 20.00
Duminica (30.05.2010) - 10.00 - 18.00.

Intrarea este libera.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.