Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Expo Flowers & Garden, din dragoste pentru natura

Expo Flowers & Garden, din dragoste pentru natura

Email Imprimare

In perioada 8-12 iunie 2011, Romexpo gazduieste cea de-a treia editie a Expo Flowers & Garden, expozitia internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit. Un eveniment care se adreseaza atat celor aflati in cautare de solutii practice si naturale pentru infrumusetarea spatiului, cat si vizitatorilor specialisti, care isi doresc sa afle cele mai noi tendinte in materie de design si amenajare a spatiilor verzi.

In societatea contemporana se simte din ce in ce mai acut nevoia de naturalete, nu numai intre oameni, ci si la nivelul materialelor de care ne folosim zi de zi. Oamenii care traiesc in orase simt nevoia sa isi armonizeze mediul apeland la desgineri florali sau peisagisti care sa infrumuseteze spatiul ambiant cu flori si obiecte naturale.
Floristica, domeniul adus in prim-plan de Expo Flowers & Garden, este mai mult decat o profesie, este o interpretare artistica, rod al pasiunii designerilor floristi. De acest lucru va veti putea convinge vineri, 10 iunie si sambata, 11 iunie, daca veti participa la atelierul si demonstratia sustinute de Per Benjamin, Maestru florist international.
Expo Flowers & Garden se adreseaza unui public extrem de larg: de la crescatorii profesionisti de flori si plante la companiile de peisagistica, la florarii profesionisti si distribuitorii de flori, la comerciantii, importatorii si exportatorii de flori si plante, fara a-i uita nici pe designerii peisagisti, oamenii de afaceri horticultori, distribuitorii de produse necesare intretinerii spatiilor verzi si proprietarii de sere.
Evenimentul are drept tematica atat aranjamentele florale, cat si amenajarea si intretinerea gradinilor, a teraselor si a balcoanelor. Este ocazia perfecta pentru a afla, direct de la specialisti in domeniu, care sunt cele mai noi tendinte in materie de mobilier de gradina, elemente inedite de design (precum iazuri, cascade sau fantani, arbori si arbusti ornamentali), tratamente fitosanitare, unelte si alte produse de ingrijire in horticultura. Acelora dintre dumneavoastra care se gandesc sa ofere un suflu nou gradinii din spatele casei, Expo Flowers & Garden le da posibilitatea sa obtina si consultanta in materie de peisagistica. (Foto: Stock. XCHNG)

Programul de desfasurare a Expo Flowers & Garden:
08-11 iunie 2011: 10.00-18.00
12 iunie 2011: 10.00-16.00
Programul de desfasurare a atelierului si demonstratiei sustinute de Per Benjamin:
10 iunie 2011, Atelier (Sala Brancusi)
09.00-12.00, partea I
12.00-14.00, pauza
14.00-17.00, partea a II-a
Atelierul se va finaliza cu decernarea diplomelor si cu un cocktail restrans.
Numar maxim de participanti: 30 persoane
Cost atelier: 80 EUR + TVA* (inclus: o invitatie la show-ul demonstrativ)
 *costul include: taxa de inregistrare, materialele necesare (flori si accesorii), aranjamentele finale
11 iunie 2011, Demonstratie live (Sala Titulescu)
11.00, intrare public
13.00-16.00, show demonstrativ, prezentare de moda si parada de aranjamente florale
16.30, sesiune de vanzare de carte si autografe (zona Book signing)
Locuri disponibile: aproximativ 500
Cost bilet intrare: 50 RON



Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.