Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Mobilier si decoratiuni interioare in tendinte, la Romania Interior Expo

Mobilier si decoratiuni interioare in tendinte, la Romania Interior Expo

Email Imprimare

Ieri, 19 mai, la Sun Plaza Shopping Center si-a deschis portile unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului in materie de design interior: Romania Interior Expo. Pana duminica, 22 mai, aveti ocazia sa aflati care sunt cele mai originale solutii de decoratiuni si amenajari interioare, de la cei mai buni profesionisti in domeniu.

Romania Interior Expo reuneste aproximativ 150 expozanti, care, pe parcursul celor patru zile de expozitie, stau la dispozitia vizitatorilor pentru a le oferi sfaturi intelepte, in acord cu tendintele sezonului, pentru amenajarea locuintei sau a biroului. Prima zi de expozitie a fost consacrata contactelor business to business si contractarilor. Restul de trei zile vor fi destinate consumatorilor finali.
Evenimentul desfasurat la Sun Plaza Shopping Center se adreseaza, deopotriva, profesionistilor din domeniul mobilei si al decoratiunilor interioare, care sunt invitati sa isi prezinte cele mai noi colectii in cadrul targului, cat si vizitatorilor, care pot gasi la Romania Interior Expo piesele de mobilier si accesoriile de care au nevoie, la preturi si oferte speciale. Vizitatorii sunt asteptati sa descopere categoriile majore de produse expuse la Romania Interior Expo: mobilier pentru casa, textile de casa, decoratiuni si accesorii, bucatarii si accesorii, decorarea mesei, corpuri de iluminat, covoare, carpete, sau parchet.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.