Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Primul targ din Romania dedicat IMM-urilor

Primul targ din Romania dedicat IMM-urilor

Email Imprimare

Romexpo organizeaza in perioada 23-26 iunie 2011 prima editie a IMM - Targ pentru intreprinderi mici si mijlocii. Manifestarea reprezinta unul din domeniile prioritare pe care Romexpo si-a propus sa le abordeze in cadrul programului sau expozitional din acest an, program care a fost intocmit tinand cont de Planul National de Dezvoltare 2007-2013, precum si de Strategia de Dezvoltare a Mediului de Afaceri din Romania.

IMM se afla la prima editie si se adreseaza mediului de afaceri, consultantei in domenii de interes financiar, bancar, imobiliar, marketing, asigurari, design interior, echipamente IT, produse destinate IMM-urilor, asociatiilor si organizatiilor de specialitate, autoritatilor, camerelor de comert si industrie, fundatiilor si presei de specialitate. Mai multe informatii gasiti pe site-ul expozitiei, www.imm-expo.ro.

Targ international pentru dezvoltarea microregiunii Dunarea
In aceeasi perioada se desfasoara Dunarea & Delta, targ international pentru dezvoltarea macroregiunii Dunarea, dedicat entitatilor care coordoneaza, implementeaza si beneficiaza de fonduri structurale europene. Manifestarea expozitionala Dunarea & Delta este evenimentul dedicat dezvoltarii unei platforme pentru incurajarea si inlesnirea parteneriatelor atat intre autoritati locale si regionale, cat si intre mediul privat si organismele neguvernamentale, prin generarea de proiecte si accesarea de fonduri europe. Mai multe informatii pe site-ul expozitiei - www.delta-expo.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.