Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Health & Beauty Expo, un eveniment dedicat sanatatii si frumusetii

Health & Beauty Expo, un eveniment dedicat sanatatii si frumusetii

Email Imprimare

Intre 25 si 27 noiembrie, la Sala Palatului se va desfasura cea de-a doua editie a expozitiei Health & Beauty, un concept international de mare succes, care reuneste sub acelasi acoperis noutatile de ultima ora din domeniile sanatatii si frumusetii.
Health & Beauty Expo porneste de la ideea ca frumusetea merge mana in mana cu o viata sanatoasa. Orice persoana, cu adevarat sanatoasa, radiaza de frumusete si orice persoana, cu adevarat frumoasa, radiaza de sanatate.

In ultimii ani, industria sanatatii si a frumusetii a evoluat atat de mult, iar noi trebuie sa tinem pasul cu aceasta evolutie. Avem nevoie de un loc unde sa aflam care sunt ultimele realizari in domeniul sanatatii si frumusetii, pentru a le alege pe cele care ni se potrivesc.
Expozitia Health & Beauty este locul ideal unde va puteti informa cu privire la cele mai recente inovatii in materie de produse si tratamente pentru slabit, produse si tratamente anti-ageing, produse dietetice, aparatura pentru slabit, produse pentru machiaj, cosmetice, parfumuri, ingrijire corporala, suplimente nutritive, echipamente si dispozitive medicale pentru acasa. La Health & Beauty Expo veti avea ocazia sa discutati cu specialisti din domeniul sanatatii (farmacii si lanturi farmaceutice, societati de asigurari medicale si de viata, asociatii medicale si psihologice, centre de prevenire si tratare a diabetului, centre gimnastica medicala) si al frumusetii (centre Wellness & Spa, centre de fitness aerobic, pilates, tae-boe, saloane de infrumusetare, centre de chirurgie estetica si de remodelare corporala). Evident, de la eveniment nu vor lipsi demonstratiile, ofertele si reducerile.
Intrarea la Health & Beauty Expo este libera. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.