Luni, 17 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Kidex va invita in lumea vesela a copiilor!

Kidex va invita in lumea vesela a copiilor!

Email Imprimare

Anul acesta, Mos Nicolae vine mai devreme, pentru ca in perioada 1-4 decembrie, la Romexpo, in pavilioanele C4 si C5, isi deschide portile Kidex, targul unde pe cei mici si pe cei mari ii asteapta cadouri, concursuri, spectacole, tombole cu premii si multe alte activitati atractive.
Timp de patru zile, la KIDEX aveti intalnire cu producatorii, importatorii si distribuitorii de produse pentru nou-nascuti, bebelusi, copii si femei insarcinate, dar si cu reprezentantii firmelor ce presteaza servicii dedicate acestora, intr-o ambianta potrivita si atractiva pentru publicul tinta.
Doriti sa achizitionati mobilier si decoratiuni pentru camera celui mic? Vreti sa-i dati o mana de ajutor lui Mos Nicolae si cautati jocuri si jucarii pentru piticul dumneavoastra? La Kidex veti gasi, cu siguranta, cadoul potrivit, fie ca este vorba despre imbracaminte, incaltaminte sau accesorii pentru copii, de carti si muzica sau de produse de ingrijire pentru mamici si puiutii lor. Tot la Kidex puteti intra in contact cu reprezentantii gradinitelor, ai centrelor after-school sau ai cluburilor sportive pentru copii. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.