Joi, 6 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Kidex, bucurii pentru copii

Kidex, bucurii pentru copii

Email Imprimare

Mos Nicolae a facut deja prima oprire in week-end-ul care tocmai s-a incheiat, la Romexpo, la Kidex, expozitia de produse si servicii pentru nou-nascuti, copii, viitoare mamici si parinti. Intre 1 si 4 decembrie, cei mici au fost invitati intr-un mic paradis special creat pentru ei, in timp ce parintii si bunicii au putut alege pentru prichindeii lor cele mai frumoase daruri.

Ca la fiecare editie, Kidex a reunit un numar semnificativ de expozanti, vizitatorii putand alege dintr-o gama larga de produse. Nu au lipsit mobilierul si decoratiunile pentru camera copiilor, produsele de ingrijire pentru mamici si copii, articolele vestimentare si cartile pentru cei mici. La Kidex au fost prezente gradinite, cluburi sportive pentru copii si clinici medicale private, parintii putand afla toate informatiile utile direct de la reprezentantii acestora.
La Kidex, copiii au desenat, au modelat si au facut cunostinta cu arta origami. Cei mai energici si-au testat abilitatile de viitori soferi pe pista de masinute Nintendo. Concursurile cu premii exceptionale, jocurile, spectacolele de magie si spectacolele de dans modern au facut deliciul celor mici, acestea fiind doar cateva dintre evenimentele care au atras si au incitat spiritul competitiv si creativ al prichindeilor care au vizitat targul Kidex. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.