Joi, 18 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Week-end cu multe cadouri si surprize la CBS

Week-end cu multe cadouri si surprize la CBS

Email Imprimare

Mirosul de cetina de brad, aroma de scortisoara a cozonacilor copti in Ajun si sclipirile multicolore ale globurilor isi fac simtita prezenta in mintea si in sufletul fiecaruia dintre noi inca din primele zile ale lui decembrie. La Romexpo, luna cadourilor a inceput cu prima editie a targului de cadouri, bijuterii, decoratiuni si suveniruri – CBS, eveniment asteptat cu interes de toti cei care au inceput deja sa se pregateasca pentru magia zilelor sfinte ale Craciunului.

Timp de patru zile, intre 1 si 4 decembrie, cele trei saloane CBS, Salonul de Craciun, Salonul de Cadouri si Salonul de Decoratiuni, au reunit peste 100 de expozanti din tari precum Belgia, Bulgaria, India, Lituania, Polonia, Turcia si Ungaria. Vizitatorii s-au delectat cu dulciuri traditionale si au ales cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi, dintr-o gama extrem de vasta de produse, de la ceasuri, bijuterii cu pietre pretioase sau semipretioase si produse cosmetice pana la blanuri, decoratiuni si produse bio. Pentru cei mai originali, expozantii au pregatit cadouri personalizate.
Pe toata perioada targului CBS s-a desfasurat si petrecerea creativa in scop caritabil Creezi sau Donezi?, o initiativa Romexpo impreuna cu Romanian Fashion Bloggers si Club 4×4 Romania. Fondurile obtinute in urma evenimentului caritabil urmeaza a fi folosite pentru a ajuta 50 de copii, prescolari de la gradinita din Grosani (Slanic Prahova), in cadrul campaniei umanitare organizate de Club 4x4 Romania. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.