Joi, 6 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Festivalul de Spiritualitate, Medicina Alternativa si Terapii Complementare

Festivalul de Spiritualitate, Medicina Alternativa si Terapii Complementare

Email Imprimare

Timp de patru zile, intre 15 si 18 martie, Romexpo si Asociatia Nationala a Terapiilor Complementare din Romania (ANATECOR) organizeaza cea de-a doua editie a Festivalului de Spiritualitate, Medicina Alternativa si Terapii Complementare, ce va reuni specialisti preocupati de imbunatatirea calitatii vietii. Evenimentul este o ocazie excelenta pentru a afla informatii interesante si utile despre beneficiile tratamentelor naturiste direct de la expozanti, dar si participand la conferintele care se vor desfasura in perioada festivalului.

Manifestarea expozitionala reuneste toate entitatile implicate in domeniul medicinei alternative, al produselor naturiste, al stiintelor si terapiilor spirituale si al terapiilor complementare. Festivalul de Spiritualitate, Medicina Alternativa si Terapii Complementare isi propune sa promoveze viata de calitate si sa ofere metode de prevenire a bolilor si a stresului. Conferinte, workshop-uri, demonstratii si sectiuni cu vanzare ii asteapta pe toti cei ce doresc sa-si dezvolte un stil de viata cat mai armonios. Produsele si serviciile prezentate in cadrul festivalului pot fi descoperite, incercate si folosite cu succes pentru a ne vindeca, imbunatati si spiritualiza modul de viata.
Pentru mai multe informatii despre eveniment accesati pagina www.tma-expo.ro. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.