Joi, 6 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Targul de Turism al Romaniei

Targul de Turism al Romaniei

Email Imprimare

Intre 15 si 18 martie, la Romexpo are loc cel mai important eveniment dedicat turismului din Romania, Targul de Turism al Romaniei, manifestare care isi propune, si la aceasta editie, sa reuneasca, timp de patru zile, atat profesionistii din domeniu, cat si publicul interesat de calatorii, vacante si programe de recreere.

In vederea satisfacerii exigentelor publicului, organizatorii si-au propus sa-i invite la manifestare pe toti cei implicati direct pe piata de turism: de la autoritati de promovare regionala, din Romania si din strainatate, la organizatii patronale si asociatii profesionale, agentii de turism si tour-operatori, hoteluri si pensiuni, organizatori de congrese si turism de afaceri, edituri si institutii culturale.
Pentru editia de primavara a evenimentului si-au confirmat deja participarea nume importante pe piata serviciilor de turism, atat din tara, cat si din strainatate. Targul de Turism al Romaniei va reuni peste 200 de companii din 25 de tari, pregatite sa prezinte vizitatorilor oferte de turism pentru aceasta vara, circuite, destinatii exotice, programe pentru turism de aventura, turism cultural si de business, turism de tratament balnear si multe altele. Profesionistii din turism vor gasi la Targul de Turism al Romaniei oferte pentru servicii de transport, servicii financiare si de asigurari, dar si solutii IT si sisteme de rezervari, programe de invatamant si formare profesionala in turism.
Targul de Turism al Romaniei este un eveniment organizat in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT), Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) si Organizatia Patronala a Turismului Balnear (OPTBR).
Targul se va desfasura in pavilioanele C1, C2, C3, C4, C5 si C6 din Centrul Expozitional Romexpo. Pentru mai multe informatii despre eveniment accesati pagina www.targuldeturism.ro. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.