Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Targul de Turism al Romaniei, primul pas spre vacanta

Targul de Turism al Romaniei, primul pas spre vacanta

Email Imprimare

In perioada 15-18 martie 2012, la Romexpo s-a desfasurat editia de primavara a Targului de Turism al Romaniei. Ajuns deja un eveniment cu traditie, dedicat atat profesionistilor din domeniu, cat si publicului interesat de calatorii, vacante si programe de recreere, Targul de Turism al Romaniei a reunit un numar record de participanti, peste 200, din tara si din strainatate.
La ceremonia oficiala de deschidere, organizata la standul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, au luat parte oficiali ai institutiilor publice reprezentate in expozitie: domnul Cristian Petrescu, ministrul dezvoltarii regionale si turismului, domnul Ion Viorel Paunescu, membru de onoare al Camerelor de Comert si Industrie din Romania, presedinte de onoare al Federatiei Industriei Hoteliere din Romania, domnul Vasile Pruteanu, presedintele Consiliului Judetean Neamt, doamna Corina Martin, presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania, si domnul Mohammad Murad, presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc.
Manifestarea s-a bucurat si la aceasta editie de o participare internationala importanta, cu peste 28 de tari din toata lumea. Vizitatorilor le-au fost prezentate oferte de turism pentru sezonul estival, atat in Romania, cat si in strainatate: de la turism cultural, rural si de business la turism de tratament, destinatii exotice, croaziere si turism de aventura. Companiile au prezentat publicului si oferte instant booking. Targul de Turism al Romaniei a reunit cele mai importante firme de profil, agentii de turism si tour-operatori, hoteluri si pensiuni, organizatori de congrese si turism de afaceri, organizatii patronale si asociatii profesionale.
Organizatorii au conceput si in acest an, special pentru publicul interesat, un program bogat in evenimente conexe – conferinte, seminarii, programe artistice, lansari de carte, prezentari de documentare si expozitii de fotografie. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.