Joi, 6 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Expo Flowers&Garden, evenimentul pasionatilor de natura

Expo Flowers&Garden, evenimentul pasionatilor de natura

Email Imprimare

In perioada 29 martie-1 aprilie 2012, Romexpo organizeaza cea de-a patra editie a Expozitiei Internationale de Flori, Amenajari Peisagistice, Horticultura si Gradinarit Expo Flowers&Garden. Evenimentul se adreseaza atat celor aflati in cautarea unei solutii practice si naturale pentru infrumusetarea locului in care traiesc, cat si vizitatorilor specialisti, interesati de solutii practice de design si amenajare a spatiilor verzi.

Simtim din ce in ce mai acut nevoia de naturalete, nu numai in relatiile noastre cu cei din jur, ci si in raport cu elementele ce compun mediul ambiant. Floristii si designerii peisagisti au misiunea de a ne ajuta sa armonizam mediul cu ajutorul florilor si al plantelor. Floristica este mai mult decat o profesie, ea devine o adevarata arta, nascuta din pasiune, talent si respect pentru natura.
Expo Flowers&Garden vine in intampinarea solicitarilor unui public extrem de variat, de la crescatorii profesionisti de flori si plante la companiile de peisagistica, florarii profesionisti si distribuitorii de flori. Nu in ultimul rand, manifestarea este dedicata si designerilor peisagisti, distribuitorilor de produse necesare intretinerii spatiilor verzi si proprietarilor de sere.
Pasionatii de horticultura si gradinarit vor gasi la Expo Flowers&Garden o paleta foarte vasta de produse: flori taiate, aranjamente florale, seminte si rulouri de gazon, arbori si arbusti ornamentali, seminte si bulbi, tratamente fitosanitare, unelte si produse de ingrijire, mobilier si ornamente de gradina, elemente de design. De asemenea, la Expo Flowers&Garden cei interesati pot beneficia de consultanta in peisagistica.
Programul de vizitare Expo Flowers&Garden: 29-31 martie 2012, intre orele 10.00 si 18.00, 1 aprilie 2012, intre orele 10.00 si 16.00.
Pentru mai multe informatii despre eveniment accesati pagina www.expoflowers.ro. (Foto: Stock.XCHNG)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.