Joi, 6 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Ambient Expo, idei geniale pentru amenajarea caminului

Ambient Expo, idei geniale pentru amenajarea caminului

Email Imprimare

Intre 29 martie si 1 aprilie, Romexpo gazduieste Ambient Expo, targul international pentru decoratiuni interioare, mobilier si piscine. Evenimentul este o manifestare de referinta pentru zona Europei Centrale si de Sud-Est, care prezinta cea mai cuprinzatoare gama de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si mobilier.
Ambient Expo este cel mai important targ din Romania, cu caracter international, dedicat producatorilor, distribuitorilor si designerilor din domeniul amenajarilor, decoratiunilor si al mobilei. Ajuns deja la cea de-a XIX-a editie, Ambient Expo va fi organizat plecand de la un concept nou, care respecta tendintele inregistrate la nivel international la marile targuri cu tematica similara. Astfel, incepand din acest an, tematica targului va fi imbogatita cu domeniul mobilierului. In contextul economic actual, cand piata constructiilor si amenajarilor inregistreaza usoare cresteri, Ambient Expo vine in intampinarea acestui segment cu o bogata oferta in domeniu, constituind, si de aceasta data, o importanta platforma de business si de informare atat pentru publicul specializat, cat si pentru vizitatorii interesati de construirea si dotarea unui camin.
Editia din acest an isi propune sa abordeze teme de mare actualitate, precum materialele ecologice si sustenabilitatea. Ambient Expo va avea si o zona de trend - locul unde vor fi prezentate cele mai noi produse, tendinte, design si arhitectura in domeniu, atat pentru expozanti cat si pentru vizitatori. La eveniment veti gasi amenajari de interior si amenajari exterioare, mobilier, echipamente electrocasnice, produse si sisteme pentru finisaje, dar si piscine si oferte imobiliare in domeniul rezidential. Targul va fi insotit de o serie de evenimente conexe, precum conferinte, seminarii, workshop-uri si demonstratii de aplicare sau montare de produse.
Ultimele doua editii ale targului Ambient Expo s-au bucurat de participarea a peste 600 de companii, dintre care mai mult de 30% au fost firme straine, si au numarat peste 35.000 de vizitatori, atat specialisti, cat si public larg.
Programul de vizitare Ambient Expo este urmatorul: 29-31 martie 2012, intre orele 10.00 si 18.00, 1 aprilie 2012, intre orele 10.00 si 16.00. Pentru mai multe informatii despre eveniment accesati pagina www.ambient-expo.ro. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.