Joi, 6 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Cultura, la ea acasa in Caravana BookLand din AFI Palace Cotroceni

Cultura, la ea acasa in Caravana BookLand din AFI Palace Cotroceni

Email Imprimare

Fidela principiului BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheama, ci ii urmeaza!, caravana BookLand aduce cartea mai aproape de oameni, venind in intampinarea nevoilor culturale ale acestora, in locuri accesibile, acolo unde utilul se imbina cu placutul. Si ce loc mai potrivit pentru asta decat un mare centru comercial? Targul de carte BookLand se afla in Bucuresti si ii asteapta pe iubitorii de cultura in AFI Palace Cotroceni, in perioada 2-8 aprilie.
Bucurestenii pot alege dint-o oferta de peste 9.000 de titluri de carte, muzica, film si jocuri. Nu vor lipsi nici reducerile, premiile si surprizele.
Scriitorul Jean Lorin Sterian, autorul cartii Antume, va fi prezent in cadrul targului, sambata, 7 aprilie, de la ora 13.00, pentru o sesiune de autografe si o lectura publica, iar iubitorii de poezie sunt invitati duminica, 8 aprilie, incepand cu ora 12.30 la lansarea cartii In burta grasa a pestelui de duminica de Sorin Lucaci.
Nu vom uita nici de mamici, tatici si copii. Miercuri, 4 aprilie, incepand cu ora 14.00, cu sprijinul artistilor de la Creative Arts - Centrul de dezvoltare a Creativitatii - am pregatit pentru copii si parinti o multime de activitati interesante menite sa transpuna florile primaverii pe panza, pe hartie si pe alte materiale neconventionale.
Va asteptam, cu mic cu mare, la AFI Palace Cotroceni, la Caravana BookLand!Caravana BookLand este cel mai inedit targ mobil de carte, muzica, film si jocuri, aflat la a doua editie, prezent pe parcursul anului 2012 in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani. Conceptul BookLand este unul inovator, atat prin aria geografica de acoperire, cat si prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeasi umbrela. Booklanderii sunt asteptati cu portile deschise si cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale si momente de exceptie in principalele centre comerciale din Romania, precum si in cadrul librariei on-line www.book-land.ro, un portal care se ambitioneaza sa devina, in curand, cea mai mare librarie online si sa-si obisnuiasca publicul cu oferte de nerefuzat. Libraria virtuala se doreste a fi locul unde sa regasesc, sub aceeasi umbrela, carti, muzica, film si jocuri ce se pot achizitiona non-stop, indiferent de orasul in care se afla caravana.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.