Joi, 6 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri O noua editie a targului EDU Expo

O noua editie a targului EDU Expo

Email Imprimare

Intre 11 si 13 mai, Centrul Expozitional Romexpo gazduieste targul EDU, expozitie in cadrul careia vizitatorii vor putea gasi oferte educationale si de pregatire profesionala, documentatie, carti si material didactic, dar si rechizite, echipamente si mobilier scolar. Prin intermediul EDU Expo, Romexpo isi propune sa le ofere vizitatorilor sansa de a cunoaste, testa ┼či compara oferte educationale de la institutii de invatamant din Romania si din restul Europei, dar si de a descoperi toate instrumentele de care este nevoie pentru a ajuta elevii si studentii sa invete.

In toate tarile lumii, invatamantul reprezinta unul dintre serviciile cele mai importante din categoria serviciilor finantate de la buget. El are rolul de a furniza cadrele calificate necesare ramurilor economiei, de a realiza educarea permanenta a oamenilor, de a stimula si facilita procesul de instruire generala, contribuind astfel la dezvoltarea societatii, precum si la cresterea economica. Produsul final al unitatii de invatamant nu este absolventul, ci dezvoltarea lui umana ca valoare adaugata, competenta dobandita de acesta la terminarea studiilor. Rezultatul final poate fi exprimat prin suma de abilitati si cunostinte dobandite, care ii permit acestuia sa se insereze in mod eficient si sa se realizeze profesional intr-un domeniu specific al vietii socio-economice.
EDU Expo este un targ dedicat atat publicului larg din Bucuresti si din tara (tineri absolventi de liceu si facultate, elevi de liceu si studenti in cautare de burse de studiu, profesori, indrumatori, consilieri, tineri profesionisti), cat si reprezentantilor institutiilor de invatamant in cautare de dotari pentru sali de clasa, amfiteatre si laboratoare, reprezentantilor institutiilor de invatamant care prospecteaza piata educationala si reprezentantilor companiilor in cautare de oferte de training.
Ajunsa la cea de-a doua editie, expozitia EDU acopera o tematica foarte larga, de la unitati de invatamant, institutii de formare profesionala, educatie si materiale didactice si institutii pentru activitati extrascolare la mobilier scolar, uniforme si asociatii studentesti. La targul EDU, parintii, profesorii, elevii si studentii sunt invitati sa testeze cele mai noi si mai stimulante practici de predare si invatare. Firmele expozante sunt gata sa le prezinte vizitatorilor clasa de maine, un spatiu dotat cu instrumente de invatare revolutionare. De asemenea, targul EDU propune o gama variata de manuale scolare, culegeri, carti de literatura si volume de specialitate. Cu ocazia expozitiei EDU vor avea loc o serie de evenimente conexe, printre care conferinte pe tema educatiei, seminarii, lansari de carte, lansari de programe de formare si de aprofundare profesionala, dar si sesiuni de prezentare a unor gradinite, scoli, licee si universitati.
Programul de vizitare EDU Expo: vineri, 11 mai, si sambata, 12 mai, intre orele 10.00 si 18.00, duminica, 13 mai, intre orele  10.00 si 16.00. Pentru informatii suplimentare accesati site-ul www.edu-expo.ro. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.