Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Pentru minte, trup si spirit: Festivalul Body Mind Spirit

Pentru minte, trup si spirit: Festivalul Body Mind Spirit

Email Imprimare

Intre 11 si 13 mai 2012, Mh Media Solution organizeaza la Brasov, in Sala Mare a Hotelului Aro Palace, cea de a VIII-a editie a Festivalului pentru trup, minte si spirit, Body Mind Spirit Festival.
Pe durata a trei zile, veti invata cum sa va mentineti in cea mai buna forma din punct de vedere fizic, mental si spiritual.
Initiat in anul 2007, Body Mind Spirit Festival a devenit de-a lungul timpului cel mai atractiv si mai important eveniment de dezvoltare personala din Romania. Asteptat in fiecare an cu mult interes, festivalul reprezinta un mix de expozanti de top, speakeri internationali, traineri de inalta tinuta, prezentare de carti de succes. Pe scurt, un eveniment plin de inovatie si inspiratie. Aici gasiti locul ideal pentru prospectare, explorare, crestere si dezvoltare personala.

Festivalul cuprinde peste 100 de expozanti, care ofera produse si servicii de inalta calitate. Clientilor obisnuiti ai festivalului li se alatura, in fiecare an, un numar tot mai mare de noi vizitatori.
In 2012, evenimentul va cuprinde urmatoarele sectiuni: expozitie cu vanzare, conferinte si workshopuri, demonstratii si lansari de produse.
Domeniile din care se vor regasi produse si servicii sunt: Terapii complementare;  Nutritie si dieta; Mancare organica, hrana vie, produse vegetariene, produse integrale; Echipamente si aparatura pentru sanatate; Educatie si dezvoltare personala: carti, cursuri, workshopuri, seminarii, grupuri suport, cd-uri, dvd-uri; Cosmetice, produse de ingrijire personala, estetica si intretinere corporala; Produse bio; Wellness si spa - produse, centre; Sport - aparatura, imbracaminte, cursuri, tabere, sali de antrenamente; Bijuterii, cristale, cadouri; Decoratiuni interioare, artizanat, arta; Body art; Masaj terapeutic si de relaxare; Psihoterapie si dezvoltare personala; Life Coaching; Muzica de relaxare; Tehnici de relaxare si meditatie; Echilibrarea chakrelor; Vindecare holistica; Fotografierea aurei; Astrologie si numerologie; Produse si servicii pentru slabit: pastile, creme, geluri, plasturi, tratamente corporale, centre medicina estetica.
Programul expozitiei:
Vineri, 11 mai: intre orele 14.00 - 20.00
Sambata, 12 mai: intre orele 10.00 - 20.00
Duminica, 13 mai: intre orele 10.00 - 17.00
Intrarea este libera. Mai multe detalii gasiti pe site-ul: www.bodymindspiritfestival.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.