Joi, 6 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri ROMMEDICA, un eveniment dedicat sanatatii

ROMMEDICA, un eveniment dedicat sanatatii

Email Imprimare

Intre 24 si 27 aprilie 2012, Centrul Expozitional Romexpo a gazduit cea de-a XXII-a editie a Targului International de Medicina si Farmacie ROMMEDICA, cel mai important eveniment adresat specialistilor din domeniul medical. Sursa esentiala de informare pentru reprezentantii sistemului de sanatate, atat din mediul public, cat si din cel privat, ROMMEDICA a venit din nou in intampinarea cadrelor specializate cu o bogata oferta de tehnologie si aparatura destinata facilitarii si imbunatatirii actului medical.

Companiile participante au expus la ROMMEDICA o gama larga de noutati: echipamente de anestezie, reanimare, terapie intensiva si urgenta, sisteme de rezonanta magnetica cu magnet permanent dedicat examinarii articulatiilor, lasere de mare intensitate pentru medicina sportiva, rupturi musculare si fizioterapie, scaune ginecologice de ultima generatie, produse anticelulitice pentru barbati, constand in tricouri si bustiere, dar si dispozitive de modelare corporala si faciala prin ultrasunete.
Pe toata perioada expozitiei, publicul vizitator a asistat la prezentari si demonstratii live ale tehnologiilor si inovatiilor propuse de firmele participante. In completarea manifestarii, organizatorii le-au oferit vizitatorilor un program de evenimente conexe, ce a cuprins conferinte, seminarii, mese rotunde si workshop-uri, pentru a facilita accesul direct la informare si networking cu reprezentantii companiilor producatoare si importatoare de aparatura de profil.
Targul ROMMEDICA a fost organizat de Romexpo in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania si cu sprijinul Colegiului Medicilor din Romania.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.