Joi, 6 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Kilipirim 2012, cel mai mare targ de carte cu discount

Kilipirim 2012, cel mai mare targ de carte cu discount

Email Imprimare

Intr-o perioada cand totul se scumpeste, exista un loc in care discountul si preturile reduse sunt la ele acasa. Este vorba despre targul de carte Kilipirim, de la Galeria Dalles, care isi primeste vizitatorii incepand cu 16 mai.
Nelipsit din agenda culturala bucuresteana, Kilipirim atrage si de aceasta data peste 30 de edituri reprezentative romanesti dar si edituri straine care vor expune pachete promotionale si vor aplica discounturi care pot ajunge pana la 70%. Oferta generoasa a editurilor acopera toate domeniile de interes ale cititorilor: beletristica, hobby, stiinta, carte pentru copii, arta, arhitectura sau design.

Pe langa incursiunea in lumea cartilor, organizatorii ne invita sa descoperim mirajul care ii invaluie pe colectionarii si iubitorii de carte veche, mobilier, statuete, numismatica si obiecte de anticariat cu povesti interesante. Tot la Kilipirim, aveti ocazia sa participati la demonstratii de tipar, legatorie pe hartie manuala, ilustrare si copertare a cartilor. Vom continua expozitia interactiva Harti imaginare, lansata de Atelierul de Carte in editia trecuta a Kilipirimului, in care vor fi expuse gravuri ale unor lumi posibile, gravuri realizate de artistii atelierului si completata de vizitatorii Kilipirim.
Pentru ca desfatarea culturala si educativa sa fie completa, organizatorii au pregatit  concursuri care au ca premiu voucere de inscriere la cursurile Fundatiei Calea Victoriei.
Pe durata targului, vizitatorii vor avea sansa sa participe la seminarii speciale organizate de editurile participante si vor avea parte de multe alte surprize.
Targul de carte Kilipirim se va desfasura incepand cu 16 si pana pe 20 mai, in fiecare zi, intre orele 10.00 si 20.00.
Intrarea este libera!
Pentru mai multe detalii accesati: http://www.dallesrevolution.ro/ sau pagina de Facebook Galeria Dalles.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.