Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri EDU Expo la final

EDU Expo la final

Email Imprimare

De vineri pana duminica, la Romexpo s-a desfasurat EDU 2012, cel mai dinamic targ educational din Romania. Evenimentul s-a adresat atat publicului larg - tineri absolventi de liceu sau facultate, elevi de liceu si studenti in cautare de burse de studiu, tabere educationale, programe de instruire sau de mentorat in strainatate -, cat si reprezentantilor institutiilor de invatamant care prospecteaza piata educationala in cautarea de dotari moderne pentru sali de clasa, amfiteatre si laboratoare.

In contextul schimbarilor actuale din sistemul de invatamant, EDU 2012 a venit in intampinarea tuturor celor interesati de perfectionare si instruire, propunand o gama variata de produse educationale in conformitate cu standardele internationale. La targul EDU, parintii, profesorii, elevii si studentii au avut ocazia sa testeze cele mai noi si mai stimulante practici de predare si invatare. Firmele expozante au prezentat vizitatorilor clasa de maine, un spatiu dotat cu instrumente de invatare revolutionare. De asemenea, cei interesati au gasit o gama vasta de manuale scolare, culegeri, carti de literatura si volume de specialitate.
Targul a fost completat de o serie de seminarii, lectii interactive, filme de instruire, workshop-uri si prezentari. La EDU 2012, Artes si Active Center au organizat Baby & Kids Green Corner, un adevarat Paradis al Copilariei, o oaza de verdeata si sanatate, plecand de la programele educationale concepute pentru viitorii parinti, bebelusi si copii. Scoala Micile Vedete a organizat Cinematograful pentru Copii Micile Vedete, un proiect in premiera nationala in cadrul caruia vor putea fi vizionate gratuit toate filmele educative de scurt metraj in care joaca Micile Vedete, copii cu varste cuprinse intre 5 si 11 ani, absolventi ai Scolii de Film si Televiziune pentru Copii Micile Vedete. Cap de afis a fost filmul de scurt metraj selectionat la Festivalul de Film de la Cannes 2011, Micile Vedete la Scoala. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.