Luni, 17 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Universul Sanatatii

Universul Sanatatii

Email Imprimare

Intre 28 iunie si 1 iulie 2012, la Sala Palatului din Bucuresti, Andrew Professional Consulting, in parteneriat cu televiziunea ZeusTV si compania Hofigal, organizeaza o expozitie de produse apicole si naturale sub egida Universul Sanatatii.
Evenimentul are drept scop incurajarea consumului de produse naturale si traditionale fabricate in Romania. Firmele participante activeaza in urmatoarele domenii: suplimente naturale, bio, sucuri de fructe si legume, vinuri, muraturi, produse apicole, tratamente naturale, nutritie, bucatarie vegetariana, produse ecologice, tratamente balneoclimaterice, medicina alternativa, terapii neconventionale.

Deoarece traim intr-o lume poluata si agitata, nevoia de a ne proteja sanatatea creste mereu. Expozitia Universul Sanatatii va reuni firme care pun la dispozitia publicului larg atat produse alimentare si cosmetice naturale, ecologice, cat si servicii care sa ajute la adoptarea unui stil de viata sanatos. Acest eveniment e un mijloc de promovare a unui stil de viata sanatos, scopul fiind diminuarea expunerii populatiei la factorii de risc, de a crea noi contacte si colaborari profesionale, de a face cunoscute companiile care activeaza in aceste domenii si de a familiariza publicul cu noile produse si servicii de pe piata.
Pe langa prezentarea produselor expozantilor, cu ocazia acestui eveniment vor avea loc sesiuni de comunicare, workshopuri, prezentari si demonstratii, lansari de carte si de produse, demonstratii de arta servirii ceaiului, precum si programe artistice si dansuri sportive.
Mai multe informatii puteti gasi pe site-ul www.universulsanatatii.ro. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.