Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Florshow Romania

Florshow Romania

Email Imprimare

Florshow Romania 2012 este numele noului targ dedicat pasionatilor de floricultura si celor care cauta solutiile cele mai potrivite pentru amenajarea cat mai satisfacatoare a balconului, terasei sau gradinii.
Evenimentul are loc intre 24 si 27 mai, in Bucuresti, in complexul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara (B-dul Marasti, nr. 59) si in zona centrala a Parcului Herastrau (Expoflora).

Pavilionul standurilor profesionale va fi amenajat in Sala de sport a Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti, iar zona standurilor cu vanzare (Expoflora) va fi amenajata in aer liber, in Parcul Herastrau. La expozitie vor fi prezenti operatori din Romania, Italia si tari din Europa Centrala si de Est, care vor prezenta plante ornamentale si produse horticole, produse pentru gradinarit, amenajari exterioare, echipamente si unelte, articole pentru florari si servicii pentru intreprinderi. Vor fi organizate evenimente precum Sarbatoarea Florilor (in zona Expoflora), conferinte tematice, cursuri de formare pentru studenti si profesionisti (gratuite), sesiuni tehnice, evenimente colaterale si va exista un moment dedicat floriculturii din Cehia.
Evenimentul Florshow Romania 2012 este organizat de Green Box SRL Italia in parteneriat cu Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti si Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti, este promovat de ATS Florovivaistica Italiana si are loc in cadrul Manifestarii Zilele Horticulturii Bucurestene (editia a IX-a).
Florshow Romania 2012 va fi deschis marelui public zilnic intre orele 10.00 si 18.00, intrarea fiind gratuita. Vizitatorilor li se va asigura transportul gratuit din centrul orasului pana la expozitie.
Pentru programul detaliat al expozitiei, vizitati site-ul www.florshowromania.ro. Standurile din zona profesionala si/sau de vanzare pot fi achizionate de societatile interesate, conform detaliilor din formularul de inscriere ce poate fi descarcat de pe acelasi site. De asemenea, de pe site-ul www.florshowromania.ro pot fi descarcate formularele de inscriere pentru cursurile gratuite.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.