Joi, 6 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Week-end-ul copiilor si al parintilor la Kidex

Week-end-ul copiilor si al parintilor la Kidex

Email Imprimare

Intre 31 mai si 3 iunie, la Romexpo se desfasoara targul Kidex, cel mai asteptat eveniment al verii pentru copii. Ziua Copilului va fi celebrata intr-o atmosfera vesela, in cadrul uneia dintre cele mai dinamice si mai interactive editii Kidex. Expozitia se adreseaza viitoarelor mamici, copiilor cu varste cuprinse intre 0 si 7 ani, tinerilor parinti si bunicilor deopotriva. Editia din aceasta vara este organizata in Pavilionul Central (A) din cadrul Centrului Expozitional Romexpo si va oferi, pe langa o gama variata de produse si servicii, un program bogat in evenimente conexe.

Ca de fiecare data, Kidex doreste sa vina in intampinarea nevoilor tinerelor familii, propunand o gama variata de produse, articole si servicii, oferte promotionale, noutati in domeniu, tombole si concursuri cu premii intr-o ambianta atractiva. La Kidex vor fi prezente companiile producatoare, importatoare si distribuitoare de produse si articole pentru nou-nascuti, copii si femei insarcinate: de la imbracaminte si incaltaminte pentru cei mici, mobilier si decoratiuni pentru camera copilului, carucioare, biberoane si suzete la jocuri si jucarii, produse de igiena si cosmetice pentru mamici si copii, articole vestimentare pentru gravide, suplimente nutritive si multe altele. Pentru viitoarele mamici si pentru tinerii parinti, Kidex este ocazia ideala de a intra in contact cu reprezentantii clinicilor medicale private, centrelor de pregatire pentru nastere, agentiilor de baby-sitting, gradinitelor si societatilor de asigurari medicale.
Pe toata durata evenimentului vor avea loc manifestari conexe menite sa intregeasca buna dispozitie prilejuita de sarbatorirea Zilei Copilului: concursuri cu premii, recitaluri, momente de balet, scenete de teatru, proiectii de film, spectacole inedite in interpretarea unor grupuri de copii, clovni si personaje de poveste ii asteapta pe prichindei intr-o lume minunata! Din program nu vor lipsi prezentarile de moda pentru copii si viitoarele mamici, organizate de firmele expozante care isi vor lansa, cu aceasta ocazie, colectiile de vara.
Programul de vizitare a targului Kidex: de joi, 31 mai, pana sambata, 2 iunie, intre orele 10.00 si 18.00; duminica, 3 iunie, intre orele 10.00 si 16.00. Intrarea este gratuita. Pentru informatii suplimentare, accesati site-ul www.expokidex.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.