Miercuri, 24 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Targul intregii familii: TIBCO 2012

Targul intregii familii: TIBCO 2012

Email Imprimare

Intre 31 mai si 3 iunie, in Pavilionul Central al complexului ROMEXPO, va avea loc cea de-a XXIX-a editie a Targului International de Bunuri de Larg Consum, TIBCO 2012. Este invitata toata lumea, cu mic, cu mare, caci evenimentul isi propune sa reinvie traditia acestui targ destinat intregii familii. Anul acesta, evenimentul se va desfasura sub un concept nou, adaptat nevoilor actuale ale familiei moderne. Conform acestui concept de prezentare, firmele participante vor expune produse de larg consum cu specific zonal de pe pietele internationale, standurile fiind amplasate sub forma hartii lumii, astfel incat vizitatorii vor putea regasi produse Made in... la standul tarii de provenienta.

TIBCO 2012 va reuni firme din Europa, Asia, Africa, aducand in prim plan o gama variata de produse si bunuri de larg consum. Manifestarile conexe vor face din TIBCO nu o simpla destinatie de shopping, ci si un loc al distractiei, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari, intrucat in aceeasi perioada va avea loc si targul pentru copii - KIDEX. Astfel, vizitatorii vor putea participa la numeroase spectacole si concerte, iar locurile de joaca special amenajate pentru copii vor transforma Pavilionul Central intr-o locatie perfecta pentru petrecerea timpului liber in familie.
Tot la TIBCO 2012, UCECOM va organiza Salonul Cooperatiei Mestesugaresti - COOPEXPO. Va avea loc o suita de manifestari consacrate celebrarii Anului International al Cooperativelor - 2012, sub egida ONU. Astfel, Uniunea Nationala a Cooperatiei Mestesugaresti - UCECOM va organiza Salonul Cooperatiei Mestesugaresti - COOPEXPO. In cadrul salonului vor expune circa 40 de entitati din sectorul cooperatiei mestesugaresti, care activeaza in diferite domenii de activitate: confectii textile si tricotaje; diverse produse din lemn - mobila si mic mobilier; incaltaminte si mica marochinarie; articole de arta populara si artizanat - costume populare, ii, tesaturi artizanale, fete de masa, perdele, covoare realizate manual, articole din ceramica, icoane pictate pe lemn, artizanat din lemn etc.; produse alimentare; articole de uz casnic, gospodaresc si industrial; servicii hoteliere, turistice si de tratament balnear; servicii de invatamant la nivel universitar si preuniversitar. Prin produsele si serviciile prezentate, Salonul COOPEXPO se adreseaza atat publicului larg, cat si specialistilor, oferind posibilitatea unui contact direct cu specificul si traditia sectorului cooperatiei mestesugaresti.
Pentru mai multe detalii, puteti accesa adresa www.tibco.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.