Joi, 6 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Invitatie la Targul Ghidul Miresei - primavara 2012

Invitatie la Targul Ghidul Miresei - primavara 2012

Email Imprimare

Timp de trei zile, intre 25 si 27 mai, sub Cupola Romexpo (Pavilionul Central) are loc editia de primavara a celui mai mare targ de nunti, Targul Ghidul Miresei.
Expozantii sunt cele mai importante firme de rochii de mireasa din Romania si din strainatate, firme de camasi si costume pentru miri, firme de bijuterii si accesorii, precum si restaurante specializate in organizarea de nunti, organizatori de evenimente, firme de filmari, firme decoratiuni si servicii pentru nunti etc.

Dupa cum ne-au obisnuit, organizatorii au pregatit, pe langa oferta de articole specifice acestui important eveniment al vietii, nunta, o serie de surprize care ii vor incanta pe cei aproximativ 20.000 de vizitatori asteptati.
Printre acestea, Tombola Ghidul Miresei, care va avea ca premii o rochie de mireasa din colectia Alyce Designs oferita de firma Angel Brides, o rochie Robe Blanche Design si o sedinta foto Trash the Dress sau Engagement Session (in functie de ce isi doreste castigatorul) oferita de fotograful Gabriel Ilias. Tragerea la sorti va avea loc duminica, 27 mai.
Exista si un concurs organizat inainte de inceperea targului, la care vor fi oferite, prin tragere la sorti, 30 de sedinte de machiaj professional oferite de firma Melkior. Detalii gasiti pe site-ul www.ghidulmiresei.ro.
Biletul de intrare costa 17,5 lei, dar exista si bilete gratuite pe care le puteti decupa din ziarul Cancan si din revista Spy.
Programul targului este: vineri - intre orele 12.00 - 20.00, sambata - intre orele 10.00 - 20.00 si duminica - intre orele 10.00 - 18.00.
Targul este organizat de revista si de portalul www.ghidulmiresei.ro. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.