Joi, 6 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Pentru o saptamana, Oradea se transforma in taramul cartilor!

Pentru o saptamana, Oradea se transforma in taramul cartilor!

Email Imprimare

BookLand, cel mai avangardist, dinamic, cult, cool si prietenos targ de carte din Romania, poposeste pentru o saptamana, intre 29 mai si 3 iunie la Oradea, in Centrul Comercial Oradea Shopping City, pregatit cu un playlist de peste 9.000 de titluri de carte, muzica, film si jocuri, de la cele peste 70 de edituri participante. In plus, le aduce oradenilor nenumarate oferte, tombole si promotii.

Este prima data cand Targul de Carte BookLand ajunge si la Oradea. Speram ca prin aceasta colaborare sa deschidem apetitul oradenilor pentru citit si sa punem bazele unei traditii atat in Oradea cat si in Oradea Shopping City, a declarat Cristina Dinu, Administrator Oradea Shopping City.
De fiecare data cand ajungem intr-un oras in care nu am mai fost cu caravana, suntem entuziastmati si nerabdatori sa ne facem noi prieteni in randul iubitorilor de carte si nu numai. Ii asteptam asadar pe oradeni la o intalnire de neuitat cu BookLand, de unde nu vor pleca cu mana goala, garantam, pentru ca ofertele noastre sunt de nerefuzat!, spune Mihaela Petrovan, initiatorul proiectului BookLand.
Pentru ca BookLand iubeste sarbatoarea copiilor - ziua de 1 iunie, organizatorii au pregatit acestora o saptamana plina de surprize si evenimente distractive. Miercuri, de la ora 18.45, elevii Liceului de Arta din Orade, Raluca Turcanu, Darius Codoban, Speranta Carp si Larisa Pentea, indrumati de profesorul Sebastian Bratu, vor sustine un minirecital de muzica clasica. Joi, de la ora 18.30, copiii vor desena si vor picta alaturi de invitatii speciali - piticotii de la Palatul Copiilor din Oradea. Iar vineri, de 1 iunie, de la 18.30, toti copiii sunt asteptati la o seara plina de veselie, cu muzica si dans, alaturi de micile talente de la sectia de dans sportiv a Palatului Copiilor din Oradea.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.