Luni, 17 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Distractie de vara la Kidex

Distractie de vara la Kidex

Email Imprimare

In weekend-ul care a trecut, parintii si copiii au avut parte de o portie consistenta de distractie la editia de vara a Targului Kidex de la Romexpo, mai ales ca anul acesta a fost organizat chiar de Ziua Copilului si a s-a derulat concomitent cu Targul TIBCO.
Targul s-a desfasurat in Pavilionul Central al expozitiei si a beneficiat de o multime de actiuni si evenimente conexe, fiind una dintre cele mai interactive editii de pana acum. Copiii care au cantat pe scena au creat bunadispozitie, interpretand cele mai cunoscute cantece pentru cei mici, viitoarele mamici au avut parte de cateva parade de moda, iar ceilalti copii participanti la targ s-au jucat, au desenat si au pictat in locuri special amenajate.

Festivalul Cireselor si Festivalul de interpretare muzicala Kidex Music, editia I, au contribuit din plin la reusita acestui important si mult asteptat eveniment.
Desigur, Kidex a insemnat, pentru parinti si bunici, si o consistenta sesiune de shopping, caci firmele participante i-au intampinat cu produse de calitate, cu oferte speciale si discounturi importante.
Targul a avut, de asemenea, o componenta educationala, promovand un stil de viata sanatos, miscarea, iesirea in natura, prin organizarea unor ateliere si workshopuri interactive sub conceptul Green Parenting. Aceste evenimente s-au adresat atat parintilor, cat si copiilor.
De asemenea, au fost difuzate filmulete educative pentru cei mici, pe toata durata targului, la Cinematograful pentru copii Micile Vedete.
Editia de iarna a Targului Kidex organizat de Romexpo va avea loc intre 29 noiembrie si 2 decembrie 2012.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.