Luni, 17 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Shopping pentru toata familia, la TIBCO 2012

Shopping pentru toata familia, la TIBCO 2012

Email Imprimare

S-au implinit 29 de ani de cand Targul TIBCO de la Romexpo reuseste sa satisfaca asteptarile si dorintele unui public numeros in materie de bunuri de larg consum, ramanand singurul targ din Romania dedicat acestui segment.
Anul acesta, TIBCO s-a derulat sub un concept nou, adaptat zilelor noastre, reusind sa readuca in actualitate traditia targurilor destinate intregii familii. Astfel, organizatorii au adus ca expozanti companii din toata lumea (Asia, Africa, Europa), care au prezentat produse cu specific regional. Pentru ca vizitatorii sa poata gasi mai usor expozantii dintr-o anumita tara, standuriile au fost organizate in forma hartii lumii.

In cadrul targului, UCECOM (Uniunea Nationala a Cooperatiei Mestesugaresti) a organizat Salonul Cooperatiei Mestesugaresti, COOPEXPO, unde peste 40 de firme si asociatii din zona cooperatiei mestesugaresti au expus articole de artizanat autohtone, autentice.
Faptul ca simultan cu TIBCO s-au derulat Targul Kidex, Targul de Produse Traditionale si Salonul International al Cartii Bookfest (organizat de Asociatia Editorilor din Romania) a constituit un avantaj pentru vizitatori, care au putut gasi intr-un singur loc, la Romexpo, mai multe zone de interes. Practic, timp de patru zile, spatiul Romexpo a fost cea mai cautata destinatie de shopping si distractie din Bucuresti, mai ales ca accesul vizitatorilor a fost gratuit.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.