Joi, 6 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri BookLand se indreapta spre Atrium Mall din Arad

BookLand se indreapta spre Atrium Mall din Arad

Email Imprimare

Se aproprie vacanta de vara … si ce poate fi mai potrivit intr-o zi caniculara decat sa stai la umbra unui copac, in adierea vantului, cu un pahar de limonada alaturi, cufundat in lectura?
BookLand ii asteapta pe toti aradenii, intre 5 si 10 iunie, in Atrium Mall, sa se pregateasca de o vara relaxanta, inveselita de cele mai frumoase carti! Caravana BookLand vine in Arad cu un playlist de peste 9.000 de titluri de carte, muzica si jocuri, de la cele peste 70 de edituri participante.

Pe langa literatura, BookLand promoveaza arta in general, vizitatorii caravanei vor avea ocazia sa participe la multe alte evenimente culturale. Sculptorul aradean Rudolf Kocsis va expune lucrari de sculptura toata saptamana la BookLand. Joi, 7 iunie, va avea loc un moment special de lectura publica, alaturi de cunoscutii scriitori aradeni Ioan Matiut, Domnica Pop, Lazar Magu, Petru Has. Copiii de la Palatul Copiilor din Arad vor veni miercuri, de la ora 18.45, la un atelier de pictura in cadrul caravanei, iar vineri, 8 iunie, de la 18.30, Atrium Mall va fi insufletit cu muzica si voie buna, alaturi de copiii de la Scoala Populara de Arta din Arad, care vor sustine un recital de muzica clasica.
Bookland va veni pentru a doua oara in Atrium, dovedind ca acest nou concept de targ urban face placere consumatorilor de mall. Aradenii se vor bucura din nou de editurile dragi lor intr-un spatiu amplu si plin de o diversitate foarte mare de colectii si noutati. Atrium va fi cu drag si entuziasm alaturi de aceasta initiativa de a aduce cartea aproape de oameni si de locurile lor uzuale, afirma doamna Alexandra Pop, Marketing Coordonator Atrium Center Arad.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.