Joi, 6 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Educatie pentru sanatate

Educatie pentru sanatate

Email Imprimare

Intre 28 iunie si 1 iulie 2012, la Sala Palatului din Bucuresti va avea loc prima expozitie Universul Sanatatii.
Expozantii vor prezenta produse bio, tratamente naturale, tratamente corporale, tratamente balneo, produse si tratamente de medicina alternativa, tehnici de relaxare, dezvoltare personala fizica si psihica, tehnici de meditatie etc.

Scopul acestei actiuni este familiarizarea publicului larg cu un stil de viata sanatos si diminuarea expunerii la factorii de risc cu care ne intalnim in viata de zi cu zi. La editia de anul acesta a expozitiei Universul Sanatatii, brandul romanesc Hofigal, coorganizator al evenimentului, ii asteapta pe vizitatori cu informatii si sfaturi utile despre sanatate si frumusete cu ajutorul produselor naturale romanesti. In cadrul expozitiei, doamna doctor Anca Daniela Raiciu, Director de Marketing Hofigal, va sustine o serie de conferinte.
Ea va fi urmata de alte manifestari asemanatoare.
Mai multe detalii gasiti pe site-ul www.universulsanatatii.ro sau urmarind emisiunea Universul Sanatatii pe ZeusTV, in fiecare zi de la ora 16.00. (Foto: Stock.XCHNG)

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.