Vineri, 18 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Sanatate cu produse romanesti

Sanatate cu produse romanesti

Email Imprimare

Intre 28 iunie si 1 iulie 2012, cei interesati vor putea vizita expozitia de produse naturale Universul Sanatatii ce va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti. Scopul acestei expozitii este de a incuraja consumul de produse naturale si traditionale fabricate in Romania. Firmele participante activeaza in urmatoarele domenii: suplimente naturale, sucuri de fructe si legume, produse apicole, tratamente naturale, nutritie, bucatarie vegetariana, produse ecologice, tratamente balneoclimaterice, medicina alternativa, terapii neconventionale.

Expozitia Universul Sanatatii, organizata de SC Andrew Profesional Consulting SRL impreuna cu Televiziunea ZEUS TV, va reuni firme care pun la dispozitia publicului larg produse alimentare si cosmetice naturale si servicii care sa ajute la adoptarea unui stil de viata sanatos, evenimentul propunandu-si sa promoveze un stil de viata sanatos. La editia de anul acesta a expozitiei Universul Sanatatii, brandul romanesc Hofigal, coorganizator al evenimentului, ii asteapta pe vizitatori cu informatii si sfaturi utile despre sanatate si frumusete cu ajutorul produselor naturale romanesti. In cadrul expozitiei, doamna doctor Anca Daniela Raiciu, Director de Marketing Hofigal, va sustine o serie de conferinte.
Pe langa prezentarea produselor expozantilor, vizitatorii vor putea sa participe la o serie de sesiuni de comunicare, workshopuri, prezentari si demonstratii, despre arta servirii ceaiului, de exemplu, lansari de carte, precum Sanatatea are gust de Mihaela Bilic, sa asiste la programe pentru copii, spectacole de muzica, dar si sa participe la o tombola cu tragere la sorti. De asemenea, nu vor lipsi demonstratii de dansuri sportive si culturism, prezentari de moda, precum cea organizata de Sonia Trifan. Duminica va avea loc lansarea melodiei My Lover Boy, compusa de Adi Cristescu, interpretata de Goddess Andreea - Andreea Lazar.
Mai multe informatii puteti gasi pe www.universulsanatatii.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.