Vineri, 26 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Produse romanesti pentru sanatatea si frumusetea ta

Produse romanesti pentru sanatatea si frumusetea ta

Email Imprimare

In acest sfarsit de saptamana, la Sala Palatului din Bucuresti, se desfasoara prima editie a unei expozitii ce are toate sansele sa fie un veritabil succes. Universul Sanatatii este in aceste zile locul in care s-au adunat producatorii traditionali romani care ne ofera produse de calitate pentru sanatatea si frumusetea noastra. La deschiderea evenimentului au fost prezenti Stefan Manea, fondatorul unuia dintre cele mai iubite branduri romanesti, Hofigal, si Anca Daniela Raiciu, director de marketing Hofigal, reprezentantii companiei romanesti care se remarca prin calitatea produselor si prin cercetarile pe care le face cu rigoare stiintifica si cu deplina aplicare asupra problemelor pacientilor si ale noastre, ale tuturor, in lumea mult prea grabita si superficiala in care traim. Au fost prezente si persoanaje din lume artistica, din show-biz, interesate de aceasta expozitie. Nimic de mirare! In show-biz, imaginea conteaza si trebuie sa inveti cum sa te ingrijesti si sa-ti mentii sanatatea si frumusetea!

Atat domnul Stefan Manea, cat si doamna Anca Daniela Raiciu au vorbit despre sanatatea omului modern, despre lucrurile la care trebuie sa fim atenti, despre cum ne poate ajuta fitoterapia, despre produsele absolut necesare sanatatii noastre. Trebuie sa alegem produsele de calitate si care se bazeaza pe studii reale, nu doar pe cateva cazuri analizate pentru a fi invocate drept studii in campaniile publicitare. Intr-o lume ahtiata dupa profit, putini sunt cei care vad mai departe si dincolo de ceea ce e imediat. Putini sunt cei cu adevarat responsabili si constienti de necesitatea realizarii unor cercetari stiintifice adecvate. Putini sunt cei dispusi sa investeasca cu adevarat in cercetare, mai ales ca nu este deloc ceva ieftin... Insa ziua de maine este a celor care stiu sa vada dincolo de ziua de azi!
Pentru toate acestea, merita ca in acest week-end sa faceti un popas la Sala Palatului, pentru a va alege produsele adecvate pentru sanatatea si frumusetea dumneavoastra, mai ales ca ofertele sunt unele speciale. Week-end frumos si sanatos!


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.